25. én volt az esküvőm.26. án reggel arra ébredtem, hogy a jobb csuklómtól a kézfejem lefele lóg, bárhogy is feszítem, nem mozdul, sem az ujjaim. Mitől lehet ez? Mennyi ideig tarthat? Milyen kezelések használhatnak? Veletek volt már ilyen?
na szóval, amikor elfekszed a kezedet, akkor az erek elzáródnak és nem kap vért a kezed. Ennek következtében, ha túl sokáig marad úgy a kezed akkor maradandóan is lebénulhat. Hát nagyon nehéz dolgod lesz ha nem mozog, minden nap mozgasd a másik kezeddel, mivel az izmok már az első napon elkezdenek sorvadni, amit csak tudod próbáld mozgatni..
Kérdés: semmilyen mozgást nem mutatt?
Kérdés: Az esküvőd előtti napról beszélj és az előtti napokról, jártál-e a természetben hasonló dolgokra vagyok kíváncsi?
Esetleg amikor felkeltél, a kezed hol volt, milyen pózban aludtál?
Tudod van egy ideg a kezünkben , ami ha sokáig abban a helyzetben húzódik , és húzódik akkor elszakadhat...
A reumatológiára kellene járnod,
Még egy kérdés-elektromos kezelést kapsz és ha igen akkor megrándítja a kezedet?
Ez lehet az első elméletem.
A legjobb kezelés az elektromos kezelés a reumatológián.
Sziasztok!
Hason aludtam aznap este, a jobb kezem mindig a plüssöm átöleli,és ugy fekszem le. Reggel ugyanebben a testhelyzetben keltem fel,mint évek óta mindig! Mivel én alszom belül,így a férjem nem tudott ráfeküdni.
A csuklóm,kézfejem egyáltalán nem mutat semmilyen mozgást,de gyakran mozgatom a másik kezemmel. A Merényi kórhzban szombaton begipszelték a kezem,2 napja vették le a gipszet. Sínt kaptam,de csak este van rajtam,hogy ne feküdjek rá
Kapok elektromos kezelést,az az ujjaimat megmozdította,de a csuklómat egyáltalán nem sajnos!
20-24ig erdőben voltunk túrázni,de nem ütöttem meg,semmi ilyesmi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!