Létezik egészséges kávé?
Figyelt kérdés
Ami ugyanúgy kicsit pörget, tehát van benne koffein, de nem olyan káros a szervezetre.
Szeretném lecserélni a jelenlegit, mert lassan de biztosan(még kis mennyiségben is)de narancsbőrösít.
(zöld teát már próbáltam, de nem ugyanaz)
Köszi előre is a segítségeket!:-)
2012. júl. 31. 16:21
31/36 anonim válasza:
Minden kávénak van energiatartama, csak épp egy presszókávénak elenyészően kicsi. Tudom, nem hiszed, de ez van. Nincs annál kaloriátlanabb kv. Cukor nélkül alig több, mint 1 pohár víznek. Amiről a cikkek írni szoktak az a kv cukorral, meg a habos kv, meg a tejes változatok. Na mind1. :) Jó keresgélést a bioboltban. (Ha netán nem hiszel nekem, hisz miért kéne elhinned, hogy barista vagyok, keresd fel a barista szaküzletet, ők kizárólag kv-val foglalkoznak, és majd elmondják ugyanezt ők is. Jófejek, bízhatsz bennük.
32/36 A kérdező kommentje:
Na bioboltban kaptam segítséget,de most pont "nem fért bele", de van "természetes pörgetőszer", csak elkérik az árát...
Na de mégiscsak sikerült!
Ennyi.
Viszlát!:)
2012. aug. 17. 13:28
33/36 anonim válasza:
Eltűnt a csini képed, igazán eldobhatnád újra :D
34/36 A kérdező kommentje:
Azt csak neked és csak azért volt mert felhúztál!:)(egyébként rögtön írtam, hogy töröljék!:)
Ha lett volna eszed elmented!;)
Nem olyan drága,. azt hiszem Guarana a neve.
2012. aug. 28. 13:51
35/36 anonim válasza:
Volt eszem, de nem éreztem, hogy vissza szeretnék vele élni. Így jobb! ;)
36/36 anonim válasza:
Inkább vegyél le tiltólistáról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!