Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik egészséges kávé?

Létezik egészséges kávé?

Figyelt kérdés

Ami ugyanúgy kicsit pörget, tehát van benne koffein, de nem olyan káros a szervezetre.

Szeretném lecserélni a jelenlegit, mert lassan de biztosan(még kis mennyiségben is)de narancsbőrösít.

(zöld teát már próbáltam, de nem ugyanaz)

Köszi előre is a segítségeket!:-)

2012. júl. 31. 16:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Minden kávénak van energiatartama, csak épp egy presszókávénak elenyészően kicsi. Tudom, nem hiszed, de ez van. Nincs annál kaloriátlanabb kv. Cukor nélkül alig több, mint 1 pohár víznek. Amiről a cikkek írni szoktak az a kv cukorral, meg a habos kv, meg a tejes változatok. Na mind1. :) Jó keresgélést a bioboltban. (Ha netán nem hiszel nekem, hisz miért kéne elhinned, hogy barista vagyok, keresd fel a barista szaküzletet, ők kizárólag kv-val foglalkoznak, és majd elmondják ugyanezt ők is. Jófejek, bízhatsz bennük.
2012. aug. 1. 18:27
 32/36 A kérdező kommentje:

Na bioboltban kaptam segítséget,de most pont "nem fért bele", de van "természetes pörgetőszer", csak elkérik az árát...

Na de mégiscsak sikerült!

Ennyi.

Viszlát!:)

2012. aug. 17. 13:28
 33/36 anonim ***** válasza:
Eltűnt a csini képed, igazán eldobhatnád újra :D
2012. aug. 28. 10:20
 34/36 A kérdező kommentje:

Azt csak neked és csak azért volt mert felhúztál!:)(egyébként rögtön írtam, hogy töröljék!:)

Ha lett volna eszed elmented!;)

Nem olyan drága,. azt hiszem Guarana a neve.

2012. aug. 28. 13:51
 35/36 anonim ***** válasza:
Volt eszem, de nem éreztem, hogy vissza szeretnék vele élni. Így jobb! ;)
2012. aug. 28. 14:08
 36/36 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél le tiltólistáról :)
2012. aug. 28. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!