Létezik egészséges kávé?
Ami ugyanúgy kicsit pörget, tehát van benne koffein, de nem olyan káros a szervezetre.
Szeretném lecserélni a jelenlegit, mert lassan de biztosan(még kis mennyiségben is)de narancsbőrösít.
(zöld teát már próbáltam, de nem ugyanaz)
Köszi előre is a segítségeket!:-)
Tedd azt.
A kérdésre nem is érkezett válasz és ha megnézed, mindet ugyanaz írta, (meg Te a végén).
Segítőkészebb emberekkel is találkoztam már.
No problem, majd írok ki máshol másmilyen hasonló kérdést!
Kedvedért megnéztem:
- 1-es, 2-es két különböző ember, más a százalékuk.
- 1. válasz rögtön válasz a kérdésre, hogy a presszókávé egészséges
- 10-ben választ kaptál a 9-ben feltett kérdésre.
11-ben kiakadtál. Sehol egy köszönöm, csak ámokfutás. Lehet, hogy mégsem a válaszolók voltak hülyék, hanem
Mivel te is írtál privit, de én nem tenném ki ide, ahogy te szoktad, bár biztosan nagyon hatásvadász lenne.
Annyit mondanék, hogy ha már te is kialudtad magad, holvasd át újra a válaszaimat a kezdetektől, és ha úgy érzed, hogy valóban semmi jószándék nem volt benne, és valóban azt érdemlem, amit végül írtál rá, hát egészségedre. Mivel azt írtad, letiltottál, privát választ nem kapsz, ide meg csak a publikus rész jött. Hát ennyi.
Inka kávé?
Maláta kávé?
Ezekről esetleg valami??
Nem baj! .. ha tudsz segíteni!:-)
Gondoltam egyébként, mintha már próbáltam volna az Inka kávét.. de asszem annak van kcal-tartalma is... és nem is volt jó..
Na akkor marad a biobolt.
Kösszépen!
Szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!