Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik egészséges kávé?

Létezik egészséges kávé?

Figyelt kérdés

Ami ugyanúgy kicsit pörget, tehát van benne koffein, de nem olyan káros a szervezetre.

Szeretném lecserélni a jelenlegit, mert lassan de biztosan(még kis mennyiségben is)de narancsbőrösít.

(zöld teát már próbáltam, de nem ugyanaz)

Köszi előre is a segítségeket!:-)

2012. júl. 31. 16:21
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Én sem tudom minek kérdezősködök itt, mikor mindenki a magáét fújja...

A problémámra keresnék megoldást, segítséget, tájékozódási pontokat erre kioktatnak, hogy nincs is problémám.

Nekem nem szokott a tükröm hazudni, és a narancsbőrös oldalakon is fel van sorolva a kávé a dohányzás és stressz mellett amelyeknek köze van a narancsbőr kialakulásához.

Épphogy sikerült eltüntetnem nagyjából, nem szeretném, ha ilyesmik miatt vissza göcsörtösödne...

Mindegy, ezt d.u. megnéztem a boltba, nem kérnek érte csillagászati összegeket, de még bioboltba is megnézem, hogy hátha van valami kávét esetleg helyettesítő dolog... Nekem nem fontos hogy kávé legyen, de néha kell egy kis pörgető-szer.

2012. júl. 31. 21:18
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Rendben. És bocs, hogy válaszoltam, már bánom! ;)
2012. júl. 31. 21:20
 13/36 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg mit szólsz egy ilyen válaszhoz: Ha ahelyett, hogy itt nyivákolsz, mozognál, nem volna narancsbőröd, és a kávénál is megmaradhatnál. Az gáz, mi? ... Na szia
2012. júl. 31. 21:21
 14/36 A kérdező kommentje:

Nem égetem magam azzal hogy privát üzenetben kiosszam az okos fejedet.

Direkt nem kezdtem "ilyen életmódom van" kezdetű monológokba, mert most nem ez a téma.

napi 40-60 percet mozgok, 1200-1400 kcal-on élek több hónapja, 3 nap izommunka és kocogás után vagy 1 nap pihenőm.

Le vagy szarvazva.

A narancsbőrt pedig nem lehet izommunkával eltüntetni okoska, őskorban élsz. Mással viszont igen.

A kérdésemre meg majd akkor találok magamtól választ, csak gondoltam vannak itt olyanok, akik már próbálkoztak másféle kávékkal, vagy ilyen természetesebb pörgető anyagokkal, és ki tudnak segíteni, vagy adnak támpontokat.

Több választ tőled nem várok, köszi.

Másokét szívesen fogadom!:-)

2012. júl. 31. 21:31
 15/36 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy nem iszol kávét, az elmúlasztja! Figyeld meg! ;)
2012. júl. 31. 21:35
 16/36 anonim ***** válasza:
Létezik.
2012. júl. 31. 22:07
 17/36 A kérdező kommentje:
méghozzá?
2012. júl. 31. 22:19
 18/36 anonim ***** válasza:
Óvatos vagyok veled, mert úgy látom vérengzést rendezel, ha nem azt írják amit szeretnél. A feltett kérdésedre ez a válasz: létezik.
2012. júl. 31. 22:23
 19/36 A kérdező kommentje:

Vérengzést?

Na majd kiírok új kérdést, mert ma nincsenek itt akiknek szól...

:-)

2012. júl. 31. 22:47
 20/36 anonim ***** válasza:
Holnap biztos megérkeznek. Írd majd meg nekik mit kell válaszolniuk! Tudod mit? Ne is kérdezz, csak helyeselni kelljen. Oktasd ki őket, hogy neked a kávétól van ronda lábad, és nehogy mást állítsanak, és azt kell mondaniuk, hogy a zöld kávé a megoldás!
2012. júl. 31. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!