Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért írták rá a papíromra,...

Miért írták rá a papíromra, hogy tornáztassam az ujjaima, ha a gipsztől nem is lehet?

Figyelt kérdés

Teljes gipszsínbemn van a kezem, nem tudom mogatni csak a nagyujjam, akkor hogyan tornáztassam?

Vagy ez valami rutinszöveg, amit ráírnak minden töréses beteg papírjára?

És nem lesz baja az ujjaimnak, hogy legalább egy hétig egyáltalén nem mozognak, kicsit se?

Köszönm a válaszokat!

2012. júl. 29. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A torna általában utána van, kicsit jó mozgatni márcsak a vérkeringés miatt is. Nekem először olyan volt amit le is tudtam venni, ezért később eléggé begipszelték, úgyhogy óvatosan. De írsz konkrét problémát még válaszolok szívesen, illetve milyen gipszed van pontosan?
2012. júl. 29. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:

ez ilyen nagy gipszsín, tenyér alat van ujjhegytől majdnem könyékig, gézzel van szorosan felrögzítve, nemlehet leszedni, ujjaim is végig benne vannak, ez a baj.

Holnap kell visszamennem, azt mondták, valszeg kapok már körgipszet.

Kisujjam és gyűrűsujjam törött el egyébként.

2012. júl. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!