Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok nektek a 185CM feletti...

Lányok nektek a 185CM feletti vagy alatti fiúk tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ez alapján döntötök...... De mégis....

2012. júl. 29. 16:30
 1/7 anonim válasza:
69%
szerintem jobb ha magas
2012. júl. 29. 16:32
 2/7 anonim válasza:
69%

175-180 a minimum !

jó ha magas :D

2012. júl. 29. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
nem tudom, hány cm a barátom, de most lesz, hogy 2 éve együtt vagyunk...még eszembe se jutott, hogy megkérdezzem, hány cm...nem ez a lényeg!!
2012. júl. 29. 17:06
 4/7 anonim válasza:
55%
Hihetetlen ez ami ezen az oldalon megy,egyiknek az a baja,hogy alacsony a másik rondának tartja magát,a harmadiknak kicsi a p*cse,a negyediknek a melle kicsi és egy közös van mindben...nincs önbizalma egyiknek se.Szerintem nem attól függ majd,hogy lesz barátnőd vagy sem,hogy nem vagy 185 magas.Ráadásul senki nem tudja,hogy melyik lány mit szeret,mert AZ EMBEREK NEM EGYFORMÁK.Ha nőt akarsz menj ki az utcára és szerezz egyet a buszmegállóban írj neki facebook-on stb.Gyakori kérdések előtt ülve kérdéseket feltéve nem fogsz megtudni semmit,mert bármennyire is meglepő itt senki se jós(legfeljebb az ezotéria topicban,de azok is szerintem csak holdkórosok).
2012. júl. 29. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebbe a kategóriába a világ összes férfija beletartozik. Mellesleg én is pont így vagyok a lányokkal.
2012. júl. 29. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
mind1 hogy mennyire magas, csak az én 170 cm-nél ne legyen alacsonyabb.
2012. júl. 30. 23:12
 7/7 anonim válasza:
feletti...:-)
2012. júl. 31. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!