Hámlik a lábujjaim között, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy esetleg lábgomba, de egyáltalán nem viszket és nem is ég egyszerüen csak elkezd hámlani egy idö után. szerintetek mi lehet ez? mit használjak rá?2012. júl. 29. 10:36
1/2 anonim válasza:
mindenképp menj bőrgyógyászhoz. nem mindig viszket a gomba sem, de lehet ekcéma is és más egyéb bőrbetegség.
2/2 anonim válasza:
Lehet gomba,attól még,hogy nem viszket.Viccen kívül:azért szagold meg a hámlást.Nekem egy koleszos zuhanyzás után volt ilyen(pedig papucsban voltam).Használni kezdtem sprayt rá, antifungin volt benne,és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!