Milyen kapcsolat van az álombéli érzelmek és kívülről látható megjelenési formájuk között?
Figyelt kérdés
A köztudatban az él, hogy ha valaki álmában nyög, kiabál, sikoltozik akkor félelmeteset álmodik. Ha álmában nevet, akkor vidámat álmodik. Azt gondoljuk tehát, hogy az álombeli érzelem kívülről ugyanúgy nyilvánul meg, mint az ébrenléti érzelem. Én azonban számos konkrét példát tudok arra, hogy álombeli düh, ordítozás kívül sírásként, az álombeli bizonytalanságérzés, stresszérzet kívül nevetésként jelenik meg.
Milyen tapasztalatotok van erről nektek? Volt-e olyan, hogy "hangosan" aludtatok, valaki emiatt felébresztett és kiderült, hogy egészen mást álmodtatok, mint amire a külső reakcióból a többiek gondoltak?
2012. júl. 29. 09:01
1/1 anonim válasza:
Nekem a testvérem mondta hogy álmomban valami kecskéről beszéltem !! :) nem tudom lehet hogy igaz de én semmi ilyesfajtára nem emlékszem !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!