Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Késő 17 évesen megműteni egy...

Késő 17 évesen megműteni egy tölcsérmellkast?

Figyelt kérdés
3 cm a bemélyedés,esetleg a műtéten kivűl van valami jó megoldás?
2012. júl. 25. 21:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Van pénzed vákuumharangra?
2012. júl. 26. 21:57
 22/34 A kérdező kommentje:
Nekem nincs nagyon pénzem,gyerek vagyok még......talán anyámékkal ha megbeszélném,de nem nagyon,adnának ilyenre pénzt,őket azért nem is annyira érdekli a dolog,mint engem!Ám nem fáj a szívem,csak a gyorsan fáradok,meg strandon kellemetlen,ezért szeretnék már túlleni a dolgon!Csak mi lenne,ha nem válna be,mert sokan mondták,hogy beválik,de mondták is,hogy nem!
2012. júl. 26. 23:03
 23/34 A kérdező kommentje:
[link] a kép a mellkasomról!Szerinted súlyos?
2012. júl. 26. 23:12
 24/34 anonim ***** válasza:
Az is benne van a pakliban állóképet nem tudsz feltölteni?
2012. júl. 27. 10:52
 25/34 anonim válasza:

Szia!

Engem június 18.-án műtöttek tölcsérmellkassal Szeged a segészeti klinikán. Nekem is kiskorom óta megvolt, és anno még engem is azzal etettek az orvosok hogy nem lesz tőle semmi bajom..blabla. Eljártam úszni 2 évig, meg tornáztam is de semmi változás nem történt. Aztán 19 évesen elkezdődtek a gondok. Szúró/nyomó érzés a mellkasban, néha csak pár percig néha akár egy órán át. Aztán fogtam magam és (ahelyett h megint a háziorvos dumáját hallgassam arról h semmi bajom) elmentem egy mellkassebészhez és ő mondta h basszus, ez közepesen súlyos, és megcsináltatott minden vizsgálatot. Kiderült hogy a szívemet olyan szinten nyomta hogy 6cm helye volt.... úgyhogy gondolkodás nélkül előjegyeztettem magam műtétre, és 1,5 hónapra rá már műtöttek is. A műtét rendben ment (manapság már rutinműtétnek számít), a műtét utáni 3-4 nap elég rossz, fájdalmas, meg nehéz a mozgás, de én egy hétre rá már tök jól voltam, mászkáltam egyedül felkeltem az ágyból, és lám, a szívem erősödik, könnyebben veszem a levegőt, és egészséges vagyok!! Én azt ajánlom hogy akinek tölcsérmellkasa van menjen el egy mellkassebészhez és nézesse meg!!! Ez nem vicc, és a későbbiekben nagyon sokat számít hogy megtetted-e ezeket e lépéseket vagy hiszel egy olyan orvosnak aki rádnéz és azt mondja semmi bajod, vagy inkább kivizsgáltatod magad rendesen (tüdőszűrés, mellkas ct..stb) Ha bármi kérdésed van szívesen segítek!:)

2012. aug. 8. 14:26
 26/34 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy leírtad,neked mennyire volt bemélyedve a mellkasod?Mostanában olyan furcsa a mellkasom,változást veszek észre,hogy előrébb jön,gyorsabban mozgok és most több is a levegőm,nem tudom mitől van ez,de kezdek örülni és mindig a Jó Isten segitségét kérem,lehet hülyeség,de én nem tartom annak!:)
2012. aug. 8. 19:57
 27/34 anonim ***** válasza:
nekem kiderült mellkascsont ferdülésem van amire ortézist fogok kapni
2012. aug. 12. 22:19
 28/34 A kérdező kommentje:
Az mi csoda?Ugyanez?És mi az amire beutaltak?
2012. aug. 13. 01:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Az egyik bordám beljebb van a másik kijebb protetikai ortopédia ambulanciára utaltak vele
2012. aug. 13. 11:40
 30/34 A kérdező kommentje:
És meg fognak műteni?Tudod-e milyen műtét lesz?
2012. aug. 13. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!