Késő 17 évesen megműteni egy tölcsérmellkast?
Figyelt kérdés
3 cm a bemélyedés,esetleg a műtéten kivűl van valami jó megoldás?2012. júl. 25. 21:25
1/34 anonim válasza:
Szimmetrikus?Vákumharangot jónak mondják
2/34 A kérdező kommentje:
Igen középen van a horpadás!Nem tudom,hogy itt nálunk Szerbiában árulnak-e vákuumharangot!? Ám Szerbiában Nuss műtéttel csinálják a mellkas behorpadást,valaki tudja?
2012. júl. 25. 21:34
4/34 A kérdező kommentje:
Most nem tudok feltenni,de ha birok akkor teszek!Addig valami tanács?
2012. júl. 25. 21:47
6/34 A kérdező kommentje:
Igen,ő azt mondta nem ajánlja a műtétet és ez már nem lesz rosszabb.Mondta,hogy tornázzak,de tudom,hogy nem sokat segít,de néha azért szoktam,még mondta,hogy ha nagyon akarom akkor jöjjek vissza 1 év múlva és akkor Beogradban megműtik!Ám Szegeden foglalkoznak ilyennel?(műtét)?
2012. júl. 25. 21:59
7/34 A kérdező kommentje:
Ám még hozzáteszem,anyám testvére is ebben a betegségben szenved,csak ő születése óta,én pedig 14 éves korom óta,eddig neki semmi problémája nem volt!Ám te is ebben a betegségben szenvedsz/szenvedtél,vagy csak értesz a dologhoz,netán orvos vagy?
2012. júl. 25. 22:04
8/34 anonim válasza:
Nem vagyok orvos nekem is van ilyenem,de 3 cm nem nagy vákumharang segíthet
9/34 anonim válasza:
Szerintem BPre menj Semmelweisre vagy a Heimpalba
10/34 A kérdező kommentje:
Van valami tapasztalatod a vakuumharanggal kapcsolatban?Vagy mit tudsz róla?
2012. júl. 26. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!