Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha egy 12-13 éves...

Az normális ha egy 12-13 éves gyerek 160 cm és 60 kg?

Figyelt kérdés
ha nem lenne az akkor mennyire kéne lefogynia a normális szintre és mit kéne konkrétan csinálnia ahhoz hogy kiegyensúlyozott legyen?
2009. júl. 15. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ilyen kérdés van,és mindegyikre csak azt tudom mondani,hogy ha nem látom,nem lehet elítélni,hogy kövér,vagy sem.Így látatlanban viszont azt mondanám,hogy valószínűleg annak a gyereknek fogynia kell.160cm-hez 50kg körül kellene lennie.

Ilyen korban nem szabad fogyókúrázni,így annyit tehet,hogy rendszeresen mozog,és változtat a táplálkozásán,vagyis száműzi a csokit,csipszet,hamburgert,kólát,satöbbit,és zöldségeket,gyümölcsöket,ásványvizet fogyaszt.

2009. júl. 15. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
hát van rajta egy tíz kiló felesleg, sztem ti is tudjátok mit kell tenni... nem annyit zabálni és sport
2009. júl. 15. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
12-13 éves gyereknek még az 50 kilo is sok sztem.
2009. júl. 16. 00:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük, bár kólát,chipset nem szokott enni,vagy ha igen évente 3-szor. és nem is eszi degeszre magát,lehet azért van mert nehéz az anyagcseréje,nem tudom. vizet is meg szokott inni 2 litert naponta. igaz a gyümölcsökre és zöldségekre még rá kell szoktatni, délutánonként most rászoktattam a erobik,torna,tánc gyakorlatokra is. Nagyon köszönöm nektek!:)
2009. júl. 16. 11:28
 5/7 A kérdező kommentje:
igen,és tényleg fogynia kéne jópár kilót, viszont annyira meg nem néz ki kövérnek inkább azt mondanám rá,hogy duci de még az se azt néztem rajta,hogy neki csak "úszógumija" van az se eget rengetően nagy, meg talán egy kevés a hátizomnál. a lábai szépek, ahogy néztem izmosak is.
2009. júl. 16. 11:32
 6/7 anonim válasza:
3. válasz adó szerintem tök hülyeség amit mondasz teljesen normális szerintem mondjuk csak 1 kicsi több sport és kevesebb nasi mint ahogy az első mondta :)
2010. márc. 23. 18:56
 7/7 anonim válasza:
nem feltétlenül a korhoz mérik a testsúlyt inkáb magassághoz.. és sztem ha fogyni szeretnél akk max 5-7 kg-t egy gyümölcsöket, zöltséget válts barna kenyérre és menj el sétálni bicizni vagy úszni
2010. jún. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!