Nagy bajom van es mar rettegek,2hete hanyok, es az orvosok nem tudjak mi a baj, Tudnatok segiteni? (Lent bovebben)
B vitamin vagy vashiányról nem tudsz?
Én a helyedben elmennék vérvételre,ha lehetőséged van rá
magyarországpn v angliában vagy?
sztem magyarországon menj el a háziorvosodhoz, és mond el ezt neki, nemhiszem h annyiba fogja hagyni, mert az nemnormális h vki 2 hete folyamatosan hány.
te meg azért érzed magad ilyen világvége hangulatban, mert a hányás alaposan leszívott. nemvagy a halálodon, ne aggódj, ezcsak a sok hányás következménye h baromi gyenge vagy.
amúgy nemtudom mi lehet a bajod, nekem gasztroenteritiszem volt, amikor folyamatosan hánytam, de éncsak 1 napig, mer aztán elkezdtem nem enni semmit, majd nagyon óvatosan adagolni magamnak csak forralt vizet. először csak 1-2 kortyokat ittam, majd nap végére már lehúztam egy pohárral. másnap elkezdtem háztartási kekszet enni, meg sós krumplit. aztán rendbejöttem
ja, hasmenésed nincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!