Az alkalmi epilepsziás rohamokkal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy hogy inkább tünetek nem olyan nagy rohamok. szóval hogyan lehet azt diagnosztizálni, mert lehet hogy nekem az van? És van e rá gyógyszer? elég zavaró2012. júl. 22. 20:56
1/6 anonim válasza:
Van, ideggyógyászatra kell menni.
Valószínű kell oda háziorvosi beutaló.
Meg mehetsz kineziológushoz, Hellinger-terápiára, Deekshára, reikimesterhez, stb.; meggyógyíthatják Neked, és akkor nem kell gyógyszert szedni.
2/6 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy már régóta van. Voltam kineziológusnál, hát az elég megalázó volt. A pszichiáterem azt mondja hogy valószínűleg nem vagyok beteg, de a háziorvosom is velvetette az epilepsziát szóval szerintem komolyan van valami (EEG negatív lett)
2012. júl. 22. 22:32
3/6 anonim válasza:
A kineziologus hogyhogy megalázó volt?
4/6 A kérdező kommentje:
hát... ahoz ott kellet volna lenned hogy megértsd, az a lényeg hogy egy percigsem hittem el ott hogy ő valamiben tudna segíteni. nem is ezzel a problémával foglalkozott.
2012. júl. 23. 15:23
6/6 A kérdező kommentje:
Hát az hogy úgy mentem oda mint egy pszichiáterhez, hogy majd beszélgetünk előtte aztán majd lesz valami, erre elkezdett ott hókuszpókozni a kezemmel és mondot mindenfélét az életemmel kapcsolatban ami nem érdekel egyáltalán, nem is nagyon tudtam odafigyelni, pedig természetesen akartam, először én akartam elmenni hozzá.
2012. júl. 23. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!