Ettől később lehetek epilepsziás?
14 éves vagyok.
Régebben 2.osztályos korom óta ha néha felidegesítettek nagyon felment a vérnyomásom és a pulzusom, olyankor piros lett az arcom és nagyon melegem lett. Kb. egy éve elég feszült vagyok.
Mostantól megpróbálok nyugodtabban élni.
Ezek miatt felnőtt koromban lehet epilepsziám?
szia!
Ettől maximum magas vérnyomásos leszel. Ez az epilepsziához kevés.
Viszont van egy ismerősöm, akit a gimi kolijában rádobtak az égő gáztűzhelyre, és epilepsziás lett a fiú...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Volt, hogy az arcpirosság mellett még a fülem mögött a magas vérnyomás és pulzus miatt kidudorodott egy ér.
Vajon az agyamban nem volt olyan ér ami a nagy nyomás hatására magnyomot volna valamit?
Akkor nem lehet így se emiatt epilepsziám?
A leírt tünetek természetes testi reakciók, nem kell túlparázni. :)
Vérnyomás+pulzus max agyvérzést kapsz... :) Ha nagyon aggódsz az ep miatt, kérj beutalót a házidokidtól EEG vizsgálatra.
Néha előfordult még, hogy egy kicsit mozgott a kisujjam magától, de amikor megfogtam abbamaradt. Ilyen mindenkinél előfordul?
És még annyi volt, hogy amikor alsós voltam 2 szer előfordult, hogy miközben összevitatkoztam egy másik gyerekkel és verekedtünk kb. 2 percre amíg nem ültem le úgy elsötétedett minden. Nagyon rosszul láttam tőle. (Nem ütötte meg a szemem.) Ezektől még ugye nem leszek epilepsziás? És mitől lehettek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!