Van köztetek szorongásos pánik beteg?
Figyelt kérdés
Én sajnos az vagyok nemrég kezdtem el szedni gyógyszert még várom a hatását.Elegem van h semmit nem tudok szinte csinálni :( Ti h viselitek?2012. júl. 20. 06:42
1/6 anonim válasza:
Sajnos én 10 éve ezzel küszködök. Kisesebb nagyobb javulás van,de alapjába véve nem vagyok jól. Le vagyok %-olva. Most nem sokára mennem kell felülvizsgálatra és már előre félek mert 100 Km kell utaznom oda és még így is ,hogy beteg szállító visz,,szorongok,hasmenésem van hányok stb...
Írj privit,ha beszélgetni akarsz.
2/6 anonim válasza:
Sajnos én is ezzel küszködök, de én nem szedek rá gyógyszert! Csak ilyen gyógynövényes tablettát, meg gyógyteát! Nem akarok függni más gyógyszertől, xanaxot szedtem, de nem ért semmit! Pszichés gond, szóval az agyamban kell rendet rakni! Sajnos vannak nehezebb napok!
3/6 A kérdező kommentje:
nekem sajnos muszáj szednem gyógyszert mert már annyira erős a szorongásom mindig probálkozok menni menni de nem sűrűn jön össze :( de nem adom fel azért még
2012. júl. 21. 08:35
4/6 anonim válasza:
Mitől szorongsz? Ne is add fel, a gyógyszerek gondolom segíteni fognak! :)
5/6 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan! Az segít ha kibeszélheted magadból! Eddig mindig olyanokkal beszélgettem akik gyógyszer nélkül próbáltak helyrejönni!
6/6 A kérdező kommentje:
hát a tömegtől meg alapba ha ki kell otthonról mozdulni enni se nagyon merek :( az utazástól is :( ez ilyen összetett dolog eléggé :( sajnos :(
2012. júl. 22. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!