Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánik beteg vagyok mit tegyek?

Pánik beteg vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
az egész 2 éve kezdődött egy trauma után.Azóta kb 1 éve már elmúlt és most megint újra előjött.Nem merek az első emeletnél feljebb menni,mert félek ha ott rámjön a roham akkor leesem.Nem tudom mit tegyek.:/
2010. dec. 7. 21:24
 1/9 anonim válasza:
pszichiátrián voltál már?én is pánikbeteg vagyok azért kérdem
2010. dec. 7. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen egyszer elmentem.De igazából én nem vagyok oda az ilyenekért.Nem szeretem mikor valakinek(főleg ismeretlennek)kell elmondani a magáügyeimet.
2010. dec. 7. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
éld meg, élj vele. Fájdalmakkal is lehet együtt élni, ugyanúgy félelmekkel is. Én a helyedben a tizedikre is felmásznék egy ilyen pánikrohamkor, csupa kíváncsiságból, hogy lehet-e rosszabb :)
2010. dec. 7. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Pedig magadtól nem fogsz meggyógyulni. Még orvossal is nehéz. Azt, hogy elmandjad egy megfelelő orvosnak a problémaidat és tüneteidet, nem szeretet kérdése.

Ha hagyod elfajulni a dolgokat, sokkal nehezebb lesz a visszaút, mint az időben felismert és kezelt betegeknél.

Nálam több évig nem ismerték fel a betegséget! 16 éve vagyok pánikbeteg és nem tudok kijönni belőle. Ne járj te is így.

2010. dec. 7. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj a kecskeméti honvéd kórház pszichiátriájára. Az a negyediken van. Ha nem akarsz felmenni, visznek...
2010. dec. 7. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
gyógyszer
2010. dec. 7. 21:49
 7/9 anonim válasza:
sztem menj el a dokihoz,5 éve van poszttraumás depresszióm és pánikbetegségem baleset miatt.van hogy előjön de sokkal ritkábban mint doki nélkül.
2010. dec. 7. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Orvos nélkül nagyon nehéz lesz. De ne izguljál, mert a pánik csak akkor intenzív, amikor még gyógyítható lenne. Ha nem mész el vele orvoshoz, évek alatt alábbhagy, és olyan nyálcsorgató Béla leszel. Magyarul: a falu bolondja. Ő remekül elvan, a libákat terelgeti, és semmi sem érdekli. Már!.
2010. dec. 7. 22:33
 9/9 homo ludensz ***** válasza:
Az voltam én is hagy ne soroljam milyen küzdelmes hétköznapokat éltem meg.Most kissé könnyebb a mozgólépcső már jöhet, a tömegben nem kerülget az összeesés réme és van még számtalan "vívmányom".Javaslom írass fel feszültség oldó gyógyszert de hidd el abból jössz ki amit kisérővel vagy magad végigcsinálsz.Olyan sikerélményed lesz amire később a tudatod emlékezni fog.
2010. dec. 8. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!