Hol van gyógytornász tanfolyam (szolnok és pest megyében)? Ez mennyi ideig tartana (pár hónap vagy 1-2-3 év szükség hozzá, hogy elvégezzem)?
Figyelt kérdés
Ez a terület nagyon érdekelne!Nehéz elvégezni?Elég sok kérdésem lenne e felöl!:)Egyenlőre csak érdeklődés képpen kérdezem!
19L
2009. júl. 13. 20:18
1/4 anonim válasza:
gyógytornász nem leszel tanfolyamon, egyetemen vagy főiskolán tanulhatsz. A gyógytornász képzés 3+2 éves és a mesterképzsben különböző ágaira szakosodhatsz.
2/4 anonim válasza:
Itthon itt tanulhatsz:
Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar
Fizioterápiai Tanszék
Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar
Fizioterápiás Tanszék
Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar
Pécsi Képzési Központ, Fizioterápiás Tanszék
Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar
Zalaegerszegi Képzési Központ Fizioterápiás Tanszék
Debreceni Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar
Gyógytornász Szak
Miskolci Egyetem Egészségtudományi Intézete
3/4 anonim válasza:
Azt tudja esetleg valaki hogy esti tagozaton el lehet-e végezni a gyógytorna képzést? HA igen, hol és hány éves lenne? Előképzettség biztos számít valamit (testnevelő, személyi edző). Előre is köszönöm szépen.
4/4 anonim válasza:
Gyógytornász képzés csak nappali tagozaton van, nincs levelező és esti sem. Előképzettség nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!