Mit tehetek ilyenkor, kellemetlen szájszag?
Figyelt kérdés
Egy ideje folyamatosan kellemetlen ízt érzek a számban és kellemetlen szaga is van, de folyamatosan, fogmosás után már 1-2 órával, akkor is ha nem eszem semmit, sőt rá sem gyújtok. Napi 3-4 alkalommal mosok fogat és mégis, mi lehet a gond, mit tegyek??2012. júl. 15. 02:49
1/4 anonim válasza:
Lehet bélprobléma vagy gyomorprobléma az oka. A szag nem a szádból jön közvetlen hanem lentebbről. Nem tudom mi lehet az oka. Kevés almaecetet oldj fel vízben és gargalizálj vele, ez javít a helyzeten.... de nem oldja meg a bélproblémáidat!
2/4 anonim válasza:
Pont ez a baj, túl sokszor mosol fogat. Itt bevallhatom, napi egyszer szoktam fogat mosni, este vagy reggel. Ahányszor voltam fogorvosnál mindig azt mondta hogy nagyon egészségesek a fogaim. Lehet hogy kicsit sárga a fogam, mert nem kefélem agyon, meg nem költök a legújabb csodafehérítőre, de nincs lyukas fogam, és szájszagom sincs. Ha attól nem múlik el hogy kicsit visszaveszel a fogmosástól, akkor valószínűleg a gyomrodban van a baj, olyanokat eszel össze amik ezt a szájszagot eredményezik, épp ezért van, hogy a szádat, fogadat hiába mosod, a szag szinte egyből újra jelentkezik, nyilván nem a szád a forrása akkor a szagnak. Egyél több gyümölcsöt, lehetőleg ne túl savasat, pl ne almát. Banán, kókusz jó a gyomornak pl.
3/4 anonim válasza:
Tisztítsd meg fogselyemmel a fogaid közötti részeket. Minden egyes rés tisztítása után szagold meg a selymet. Ha fog okozza a szagot, rá fogsz jönni melyik az.
4/4 anonim válasza:
A kellemetlen szájszag valami belső problémára, vagy savtúltengésre utal, mindenképpen nézesd meg egy fogorvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!