Csak kamu ez az elsavasodás, amiből bizniszt csinálva akarnak egyesek gazdagodni, (pl. lúgos víz, stbstb. ) vagy tényleg van ilyen és jót tesz a lúgosítás?
belgyógyászok általában ezt határozottan cáfolják. h van ezaz elsavasodás dolog. énsem hiszek benne, bár én nemvagyok belgyógyász.
egészségtelen táplálkozás létezik, sztem erre mondják azt h elvagy savasodva.
amúgymeg ha jobban megfigyeljük, azilyen igyál lugos vizet reklám mellé mindig levan írfva azis h és étkezz egészségesen. naná, mivel csak a lugos víztől nemszűnne meg az egészségtelen táplálkozhás okozta tünetek...
Az savasodás -ellentétben az itt kérdezett, vagy neten keringő "betegségektől"- egy valódi probléma lehet. Én mindennap fél kiló húst eszem legalább, és mint köztudott a hús az savas. Viszont egészségesen étkezem, 3 éve mégcsak háziorvosnál sem voltam, semmi betegségem nem volt. A savasodás és az egészség nem függ össze ilyen értelemben, viszont nem árt figyelni rá.
Idézek egy szakmai oldalról, egy sportolótól:
"(...)A savas környezet táptalajában a baktériumok (rossz, barátságtalan fajták) akadálytalanul telepednek meg testünkben és a kiűzésük sem egyszerű egy számukra kedvező környezetben.(...)Rengeteg gyomortáji/emésztőrendszeri (bakteriális) betegség szinte csak drasztikus táplálkozással, a kizárólag lúgos zöldségek fogyasztásának erőltetésével hozható helyre, hiszen a bacik – amint már szó volt róla – kitűnően érzik magukat egy elsavasodott környezetben. Ráadásul az általános orvosi terápiákat alkalmazva az antibiotikumok (gyomor és bélrendszer „kemoterápia”) csak még jobban segítik a megtelepedésüket, tágítják a teret elterjedésükhöz. Az hiszem, nem kell felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az emésztés, felszívódás, anyagcsere folyamatok ideális szinten történő fenntartása (...)"
De nem kellenek csodaszerek a lúgosításra. Sok zöldséget kell enni, és kész. Viszont tudni kell azért, hogy van ilyen, és ellentétben a sok bebeszélt dogmával, ennek van valóságalapja!
Valami van de nem az igazi.. Ebből is egy kicsit, abból is csak egy kicsit. Nem szabad semmit se túlzásba vinni..
Felborult valmi egyensúly a szervezetben, és ez hosszú idő alatt zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!