Könnyed ébredés reggelente?
Érezhető, legalábbis én úgy vagyok, ha egy komoly, "márkás" vitaminkapszulákat szedek (pl. Scitec MultiPro), akkor reggelente nagyon könnyen felkelek, ki marad az a reggeli fáradt érzés, álmosság, szinte kipattanok az ágyból és indul is a napom, mintha 15 perccel az ébredésem előtt valaki egy bögre kávét öntött volna belém.
Engem az érdekelne, hogy ezt az érzést, ezt a hatást pontosan melyik vitamin, ásványi anyag váltja ki? Esetleg ismertek még ilyeneket, amitől az ember reggelente könnyebben kel?
Semmi vitamint nem szedek.
Ha lefekszem legalább 10kor és elalszok fél11ig,és nincs front,akkor könnyen felébredek magamtól fél7 körül.
De ha nem jutok ágyba éjfél előtt,vagy front van,akkor olyan vagyok mint a mosott rongy.
ma kettős front van,harmadik ébresztőre ki birtam mászni,8ra be se értem,ma csak tettetem a munkát.
utolsó:
azt éreztem akkor, hogy front van.
10 szundi után is csukva akartak maradni a szemeim pedig aludtam 7órát.
jól érezted,front.
Erre semmilyen máskás vitamin nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!