Ha valaki kiesik mondjuk 10 emelet magasról, az mibe hal bele?
Tegyük fel, hogy valaki kiesik, és meghal. Mibe hal bele? Kitörik a nyaka? Vagy súlyosan megsérülnek a belsőszervei?
Ja, és mielőtt valaki azt hinné, hogy ki akarok valahonnan ugrani, vagy öngyilkos akarok lenni, eszemben sincs, csupán érdekel.
attól függ hogy hogy ér földet fejen, hason, háton... és hogy mire esik beton, homok, köves, kavicsos talaj esetleg egy medence
kemény talaj(beton, homok) fejre esik egyszerűen szétloccsan a koponyája, agya
hátra eltörik a gerince, néhány bordája, amelyek átszúrják a tüdőt (lehetséges, hogy a nyaka is kitörik és egyszerűen megfullad) leszakad a veséje, beszakad a feje
hasra ugyanúgy borda, nyak, fej
ezek úgy eltörhetnek, hogy alig maradhat ép belsőszerve és még kitudja
Sajnálom, részvétem a barátnőd miatt!
Én nem választanám ezt, mivel, mint az utolsó válaszoló példája mutatja, van aki a sokkba hal bele. De mi van, ha nem? Nem biztos, hogy teljesen fájdalommentes, mert ha nincs sokkos állapotban, akkor a földet érés pillanatában, elég fájdalmas lehet. De a legvalószínűbb, hogy aki ilyet tesz, az végül ha a földet érésbe is hal meg, nem érzi a sokktól. Nem tudom, nem szeretném megtapasztalni.
sajnálom a barátnőd.
7es vagyok. a sokk nem hinném hogy fájdalmas lenne hiszen tulajdonképp megáll a szív.(már amennyire jól tudom)
és egyébként előtte nyilván egy kis lazító dolog lecsúszna (alkohol, gyógyszerek, ilyesmi..) azért te ne próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!