Magasról vízbe ugrani?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy le kell ugrani egy magasabb helyről úgy hogy vízbe érkezel. Milyen testhelyzettel lehet csökkenteni a sérülés esélyét? Tehát pl. úgy hogy talppal éred el a vizet vagy "ágyúgolyóban" ...2011. jún. 27. 15:20
1/2 anonim válasza:
Hát én lányként úgy ugráltam be egy 15m magas szikláról a tengerbe tavaly,hogy felhuztam a lábaim,de nem teljesen,hogy a talpam nézzen a viz felé,és a kezem a melleim elé tettem mert eléggé fájt volna neki a becsapódás,szóval inkább ágyugolyó csak ne a seggedre érkezz belőle.
2/2 neewollah válasza:
ha elég mély a víz akkor talppal ajánlott,hogy a beérkezésnél minél kisebb legyen a felület amivel úgymond "megnyitod a vizet" De tényleg csak olyan helyről ugorj ahonnan már mások is ugrottak különben nagyon csúnya töréseket szerezhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!