Hogyan ugorhatok ki 2 emelet magasról úgy hogy ne essen bajom?
Figyelt kérdés
Láttam 1 filmet amin 1 férfi8 méter magasról ugrott ki és semmi baja nem esett, hogy hívják ezt a fajta sportot vagy hogy tudnám ezt gyakorolni?Köszönöm a segítséget!2011. szept. 14. 23:56
1/12 anonim válasza:
parkour vagy free running. de én úgy tudom, hogy ezek a nagy esések nem tesznek jót az izületeknek hosszútávon, hiába javul a technikád+erősödik a lábad.
2/12 anonim válasza:
melyik filmet? B13? abban ahogy mászkálnak meg röpködnek élethűnek tűnik, de valójában kamu.
3/12 anonim válasza:
igen, amit keresel az a roll. elöljáróban egy kis bemutató:
http://www.youtube.com/watch?v=-oW5lfugzfc&feature=player_em..
persze most ne menj ki gyakorolni ezt, mert meghalsz. :D
4/12 anonim válasza:
Igyál meg fél liter pálinkát, és ugorj. A részegeknek kisebb valószínűséggel esik baja.
>FIGYELEM! EZT A MUTATVÁNYT KÉPZETT KASZKADŐRÖK HAJTJÁK VÉGRE! KÉRJÜK, NE PRÓBÁLJA MEG UTÁNUK CSINÁLNI!<
5/12 anonim válasza:
Nem betonra, hanem fára, bokorra kell esni. Vagy ponyvára.
6/12 anonim válasza:
Általában a katonákat kiképzik magas helyről való " biztonságos " leugrásra. Magadtól ne csinálj ilyen hülyeségeket, mert elég egy rossz pillanat nem tökéletesen érkezel a földre és örökre lebénulsz. De ha szükséges hogy ugorj ( baleset bármi esetén ) az a fontos hogy amikor leérkezel folyamatosan guggolj le, ezzel is csökkentve az erőt. ( ha hamar guggolsz az se jó, ha későn az se ) és közbe próbálj meg lehetőleg oldalra eldőlni. Így szinte semmi energia sem fogja érni a gerinced. A végtagjaid meg veszélyhelyzetben le vannak szarva...
7/12 bix válasza:
jah én is ezzel csajozok csak én a 8.ról ugrok le... 2 emelet magasból semmiképp nem ugrálunk le viccből. meg lehet tanulni az ejtőernyősök gurulós technikáját, de ha csak egy picit tévedsz... első körben vagy másfél méter szivacson vagy felfújható légpárnán kéne gyakorolni, de éles szituban elég egy rosszul időzített tompítás és lebénulsz örökre, vagy ha lekoppan a fejed...
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a linket külön köszönöm
az elmúlt időben vastag szivacsra ugrottam 1,1.5 méter magasról
ha érdekel valakit h miért mert a parkourral próbálkozok és van 1 jó hely ahol fel tudok menni a 2. emeletig csak ott nem tudtam hogy hogy ugorjak mert megsérülni nem szerettem volna és visszafordulni mégsem szabad ha 7-8 igen szép lány figyel téged :)
2011. szept. 15. 21:54
9/12 anonim válasza:
másfél méter magasról? biztos hogy ez jó sacc? másfél méter az nem olyan magas, még ha betonra ugrasz sem. :)
10/12 anonim válasza:
Miért szeretnél kiugrani a 2.-ról? A szép lányok miatt? :D Gondold ezt át mégegyszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!