65 kg vagyok,178 cm. Ki mit ajánlana h kb 75-80 kg ra felmennyek, ha lehet minél rövidebb idő alatt? Én danabolra gondoltam elsősorba és fehérjére.
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 23:43
1/3 anonim válasza:
Ez nem így működik,hogy danabol és fehérje,és akkor megvan minél rövidebb idő alatt.felejtsd el a danabolt,és egyéb más szteroidot is! tömegnövelő étrendet,és rendszeres edzést ajánlok.
2/3 Gyakor válasza:
így van, semmi értelme nemlenne szterózni. Ha nem kondiztál még akkor az elején úgyis könnyű lesz épülni, ha meg belejöttél és összeraksz egy fajin étrendet meg edzést, akkor jönnek fel a kg-ok. Amugy ne várd, hogy egykét hónap alatt felszedsz 10-15 kg-ot. Ha nagyon rövid idő alatt akarod, abból csak elhízás lesz, meg esetleg vizesedés. meg amugy sem a kg-ok számítanak, hanem a kinézet :)
3/3 anonim válasza:
Teljesen igazat adok első két válaszolónak... :)
De ha fejedbe vetted hogy mindenkép megmutatod hogy majd te mekkora ember leszel akkor a Danabol rosz választás ... :DD
Legnagyobb szeny!
Oké.. hoz tömeget az biztos de az nem izom hanem víz és nem néz ki jól ... mondjuk ez is genetika függő! De ha már szedsz valamit könyörgöm ne danabol legyen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!