Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Ez vesekő talán?

Mitől lehet? Ez vesekő talán?

Figyelt kérdés
Fáj a vesém körül :S Ez már a második ilyen alkalom, egyszer séta közben lettem rosszul... :S hátul a vesémnél fáj és kihat a hasam felé is a fájdalom ,olyan mintha körbe az egész törzsem fájna :S:S vesekövem van vagy mi lehet ez? Vagy valami rosszabb is lehet? Már beképzelek mindent. Persze mindenképp elmegyek majd orvoshoz,de addig szeretnék itt isválaszokat kapni. Köszönöm! :)
2009. júl. 12. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos hogy vesekő, Rovatinex, Nospa, és rengeteg folyadék legalább 3-4 liter ilyenkor!
2009. júl. 12. 17:24
 2/4 anonim válasza:
100%
Tuti,hogy vesekő,tudom mit beszélek,nekem sajnos volt már nem is egyszer!Nagyon fáj,körbe az egész,mintha egy vastag öv lenne rajtad,se ülni,se feküdni,se állni nem bírsz.Sok folyadék,görcs oldó és mozgás,már amennyire tudsz.
2009. júl. 14. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem tuti,hogy vesekő,lehet vesemedence gyulladás is,meg pár más gyulladás is.
2009. szept. 15. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
semmi nem biztos,orvoshoz kell menni,és vizsgálat után megmondja mi a helyzet!Ne kezeld magad házilag!
2010. febr. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!