HunnMonster kérdése:
Miért fénylik ennyire az orrom, meg a homlokom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb 1 éve az orrom meg a homlokom nagyon fénylik, és engem meg már szóltak is érte hogy ha fény alá megyek, annyira fénylik hogy szinte már világit, nem tudjátok miért lehet, és hogy mi a teendő hogy mattos legyen az arcom?:s köszönöm előre is.2012. júl. 7. 12:34
1/6 anonim válasza:
Elég zsíros a bőröd, tehát olyan krémet kellene használnod amibe minimális zsír vagy vagy a rossmann-ba lehet kapni mattító papírt. Azzal át kell dörzsölni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de félek hogy ugyan olyan lesz, mivel mondták hogy arcradírral meg szappannal jól mossam meg, de attól még jobban zsírosabb lett, ismerősöm azt mondta víz hiány, mert 1 nap kb alig iszok meg 1 litert. és szinte az is csak tej. Nem lehet valami állandó megoldás?
2012. júl. 7. 12:40
3/6 anonim válasza:
Hát a vízhiány akkor de, igyál többet. egyébként szerintem is zsíros bőr... De igazad van mert víz hiány miatt is jöhetnek ki pattanások (amennyire én tudom) amúgy alapozóval eltüntetheted
4/6 anonim válasza:
Ezt problémás T-vonalnak hívják. Kozmetikus...
5/6 A kérdező kommentje:
Alapozó meg nem jó, vagy is kb 1 órára és utána ugyan úgy látszik:(
2012. júl. 7. 12:57
6/6 anonim válasza:
Korrektor + púder. Nyáron csak megolvad az alapozó. Megfelelő arcápolási szerekkel is lehet korrigálni. Létezik kifejezetten problémás T-vonalra lévő kozmetikumok. (T-zone) a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!