Hidratálókrémemtől továbbra is fénylik a homlokom, ez normális?
Vegyes bőrtípusom van, ilyen krémet vettem..pontosabban Normál bőrre valót, az van ráírva..
Reggeli mosakodás után bekenve egész nap, még most 7 órakor is fénylik a homlokom...
Talán még jobban, mint mikor nem használtam a krémet
Ez normális? Vagy matt homloknak kéne lennie?
az a baj a kéremekkel hogy sokat és sokfélét kell kipróbálni mire vmelyik beválik...és tényleg hidratál . pl múltkor vettem egy hidratáló krémet ami felkenve húzta a bőrőmet pedig én is mint te a bőrtipusomnak megfelelőt vettem ...
Most Yve Rocher hidratáló krmet használok és nekem bevált. Mondjuk részletesen kikérdeztem az eladónőt aki hozzáértően válaszolt és segített nekem.
Nekem a kozmetikusokkal az a problémám h csak ilcsi termékeket ismerik ( legalábbis ahov én jártam ) és ha ajánlanak egy krémet 1000 - 2000 Ft plusszal adják el mint ami a beszerzési ár és az se bíztos h beválik. Így leálltam h kozmetikustól vegyek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!