Ha a két szemöldököm között fáj a homlokom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva,nagyon köhögök,folyik az orrom is,de már javulófélben vagyok.
Orvoshoz nem megyek,ne ajánljátok,mert nem szeretem az orvosunkat,mindig kiabál és lekezelő velem szemben.
Az okát sajnos nem tudom.
De bármilyen módszert kipróbálok.
Lehet arc vagy homloküreg gyulladás?
Még soha életemben nem volt ilyen betegségem,ezért nem ismerem a panaszokat.
10.év alatt is mindössze kétszer voltam beteg.
2012. máj. 25. 16:34
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy az. Én nem szórakoznék vele, menj el orvoshoz, írjon fel valami antibiotikumot, aztán meggyógyulsz. Az orrodat fújd ki mindig, ne szipákolj. (egy ismerősömnél nem ismerte fel az orvos a homloküreg gyulladást, és ráterjedt az agyára, elbutult, meg is bukott szinte mindenből.. már jobban van). Ne kockáztass.
2/2 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy homloküreg gyulladásod van, az pedig antibiotikumot igényelne. Inhalálj kamilla teával, vagy borsmenta teával. Egyél sok fokhagymát. Használj orrcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!