Viktoria777 kérdése:
2 hónapos kislányomnak az 5. napja h nincs széklete. Kizárólag csak anyatejet kap. Előtte minden nap volt. Ez normális?
Figyelt kérdés
2 hónapos kislányomnak az 5.napja h nincs széklete.. Kizárólag csak anyatejet kap. Előtte minden nap volt. Ez normális?2012. júl. 4. 20:37
1/5 Felülmúlhatatlan válasza:
szerintem nem...
miért nem hívod fel a védőnőt vagy a gyerekorvost?
2/5 anonim válasza:
Nem szedsz valami gyógyszert?
3/5 A kérdező kommentje:
nem nem szedek semmiféle gyógyszert!azért nem mentünk még el orvoshoz mert egyik ismerősöm aki már több családos anya mondta h ne aggódjak ez természetes anyatejes babáknál h több napig nincs széklet..de igazad van én nem várok tovább holnap elmegyünk!
2012. júl. 4. 21:59
4/5 Felülmúlhatatlan válasza:
minden rendben van? mit mondott az orvos?
Nekem csak egy gyerekem van, de soha nem maradt ki ilyen sokáig, illetve egyszer, amikor nagyobb volt, de akkor adtam neki kúpot...
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindne rendbe van kúpot ajánlott az orvos és bevált kislányom uyg kipakolt :))) azóta minden rendbe :)minden nap van széklete :)és a doki még azt is mondta h anyatejes babáknál ez előfordül h nincs 1 hétig széklet
2012. júl. 14. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!