Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehetett?

Ez mitől lehetett?

Figyelt kérdés

A múlt éjjel alvás közben rendesen vettem a levegőt amikor egyszer csak hiába próbáltam nem bírtam levegőt venni.

Amikor már eléggé kellett volna akkor szép lassan bebírtam szívni és onnantól kezdve rendesen ment a levegővétel.

A számon keresztül vettem végig a levegőt. De nem tudom, hogy vajon tényleg megtörtént-e vagy csak álmodtam. Mert nem ébredtem fel teljesen csak félálomban voltam. Ezelőtt még soha nem tapasztaltam ilyet és ez az eset óta sem. Könnyen veszem a levegőt nem szoktam fuldokolni, nem vagyok asztmás.

Ha tényleg megtörtént akkor vajon mitől lehetett? Sok stressz, félrenyeltem volna a nyálamat vagy mitől?

Amúgy 17 éves vagyok.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. júl. 4. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis olvass utána googlin... ha többször előfordulna érdemes elmenni egy alvásvizsgálatra... nekem egy időben mindennapos volt, a végén már nem mertem elaludni...
2012. júl. 4. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor ez tényleg alvásparalízis?

Mitől lehetett?

Meg lehet belőle gyógyulni?

2012. júl. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!