Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez a bőrömön?...

Mi lehetett ez a bőrömön? Allergia?!

Figyelt kérdés

elkezdtem érezni az alkaromon hirtelen égő-viszkető érzést, elkezdtem vakarni, mire odanéztem fehér pöttyök jelentek meg rajta, mint a csaláncsípésnél, mire előkötörtam a kálciumot, már egy nagy duzzanat lett ott, mint egy 10 centis szúnyogcsípés. látványosan növekedett ilyen nagyra. először csak sok kicsi pötty volt, majd hirtelen egy nagy összefüggővé nőtte magát. gyorsan kentem rá ecetet, és megittam 2 kálcium pezsgőtabit. most úgy tűnik, elmúlik, már alig látszik.

mi a fene volt ez?

2012. máj. 31. 19:16
1 2
 1/15 anonim válasza:
lehet ilyen tünettel cukorbetegség is minden esetre egy vérvétel és egy allergia vizsgálat nem ártana valamint egy bőrgyógyász véleménye
2012. máj. 31. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Pókcsípés?
2012. máj. 31. 19:20
 3/15 A kérdező kommentje:
cukorbetegség? 21 éves vagyok :S
2012. máj. 31. 19:21
 4/15 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy csípés lehetett-e, itt ültem az asztalomnál, szóval nem voltam kint épp.
2012. máj. 31. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:
A cukorbetegség sajnos nem korfüggő
2012. máj. 31. 19:25
 6/15 A kérdező kommentje:
és ha cukorbetegség, akkor vérkép megmutatja?
2012. máj. 31. 19:26
 7/15 A kérdező kommentje:
nem hallottam még ilyet, ritka tünet? és az hamar elmúlik? mert ez viszonylag hamar elkezdett visszahúzódni
2012. máj. 31. 19:27
 8/15 anonim válasza:
persze hogy kimutatja a vérkép és a cukorbetegség nagyon ravasz betegség olyan tüneteket is okozhat hogy el se képzelnéd hallotam olyanról hogy egy nőnek a lába első este normális volt második este pedig vérhólyagok nőttek a lábán
2012. máj. 31. 20:00
 9/15 A kérdező kommentje:

oké, azért nem muszáj megijeszteni, elég hipohonder típus vagyok :) volt már a családban cukorbeteg, de az öregségi cukorbetegség volt - nagyapám.

köszönöm a válaszodat, mindenesetre érett már egy vérkép, 2 éve voltam utoljára, úgyhogy most elmegyek.

2012. máj. 31. 20:10
 10/15 anonim válasza:
elmúlt már?
2012. júl. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!