Mi lehetett ez a bőrömön? Allergia?!
elkezdtem érezni az alkaromon hirtelen égő-viszkető érzést, elkezdtem vakarni, mire odanéztem fehér pöttyök jelentek meg rajta, mint a csaláncsípésnél, mire előkötörtam a kálciumot, már egy nagy duzzanat lett ott, mint egy 10 centis szúnyogcsípés. látványosan növekedett ilyen nagyra. először csak sok kicsi pötty volt, majd hirtelen egy nagy összefüggővé nőtte magát. gyorsan kentem rá ecetet, és megittam 2 kálcium pezsgőtabit. most úgy tűnik, elmúlik, már alig látszik.
mi a fene volt ez?
szia! azóta nem volt semmi hasonló sem, tettem fel szúnyoghálót, egyre biztosabb vagyok abban, hogy csak egy csípés volt :) anyum szerint kiskoromban is így reagáltam a csípésekre. párkozmetikumot is száműztem összetétel alapján.
köszi, hogy érdeklődtél :)
köszi :) de azért nem kell megijeszteni :) tudod egy kiütés néha csak egy kiütés, próbálom így leélni az életemet. tudomásul veszem, hogy sok betegség nagyon szemét módon lappang, és észrevehetetlen, de nem pánikolhatok minden miatt, mert arra rámegy az életem :) néha így is súrolok egy határvonalat a paranoiámmal.
köszi mégegyszer, hogy írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!