Őszibarack allergia lehetett a 11honapos kislanyom fülviszketese es pirosodasa?
Őszibarack evese utan kb. 20perccel a kislanyomnak iszonyatosan elkezdett viszketni mindket fule. Tiszta vörös lett es forro.. nagyon nyugtalan volt, allandoan vakarni akarta. Probaltam hidegvizes borogatast tenni ra, de sajnos az sem segitett.. Kb. 1orara ra enyhült. Bepantennel kentem be, es viburcolt adtam neki.. MOst mar nyugodtan alszik..
Tapasztalt mar valaki ilyen fajta allergias reakciot? Koszonom a valaszokat!
ui: eddig semmire sem volt allergias
Mindenre lehet allergiás az ember (mint újabban kiderült aranyra is),de nem jellemző az őszibarackra.
Lehet, hogy nem a barack a ludas hanem a vegyszer amivel kezelték (egy részét mosással sem szeded le).
Éppenséggel nincs szezonja szóval sanszos, hogy marokkó/egyiptomi/spanyol vegykezelt förmedvény.
Kis adagban próbáld ki a magyart majd ha lesz, addig pedig felejtő az ilyen gyanus cucc.
Szia!
Lehetett tőle, sajnos. Én is allergiás vagyok az őszibarackra, nekem a szemem kezd el viszketni, és bedagadni. Nagyon kellemetlen tud lenni. Sőt, néhány hónapja ugyanez a kivitől is előjön, pedig mindkettőt nagyon szeretem. Egyet még meg is ehetek, de ha többet esze, egyből előjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!