Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az állkapcsom...

Mit lehet tenni az állkapcsom ˝kattogása˝ ellen?

Figyelt kérdés
Amikor valami keményebbet eszek pl kenyér, gumicukor, akklr mindig ˝kattog˝ az állkapcsom. Ez ellen mit lehet tenni? Ha elmegyek dokihoz ő tud valamit kezdeni vele? Elég idegesítő. Ráadásul ha közösségbe eszek mindenki engem néz, hogy mi kattog elég hangosan. Szerintem az állkapcsom ki van lazulva vagy valami ilyesmi.

2012. júl. 4. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg magatol is elmulhat. Anyamnak egy idoben volt, hogy kattogott, marha idegesito volt. De aztan hirtelen elmult, abbamaradt. Hogy mennyi ideig kattogott, azt meg nem mondanam mar, de szerintem honapokig kattogott.
2012. júl. 4. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nekem tavaly tél óta, amikor arcüreg gyulladásom volt és a doki vmit ott megnyomott h ezért fájhat jobban. Addig fel se tűnt se azóta: katt-katt-katt. :/
2012. júl. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!