Baj-e, hogy a barátom szinte minden nap szív füvet? Részeletek lent.
Szerintem igen, szerinte nem.
Önmagában semmi gondom azzal, hogy valaki időnként lazulgat. Pl. heti egyszer és lehetőleg társaságban.
Inni is lehet szerintem alkalmanként társaságban. Hébe hóba egyedül egy pohár bor, vagy bármi is ok.
De napi szinten szerintem ez is az is gáz.
De nem nagyon tudom meggyőzni. Nem szívja magát zombira, de én 1 másodperc alatt megállapítom, hogy szívott. És tök ideges leszek ettől.
Valakinek valami hasonló tapasztalata van?
5 éve vagyunk együtt egyébként.
Köszi
Még mindig vele vagyok. Még mindig szív.
Volt egy tervem de nem vált be, azaz úgy csináltam minth nem zavarna próbáltam tényleg elfogadó és kedves lenni, belül is próbáltam elfogadni nem csak látszatra. De semmi, sőt!
Na most aki eddig azt hitte nincsenek mellékhatásai , akkor mesélek: Amikor napközben nem szív(mert próbáltunk kompromisszumot kötni hogy legalább ne akkor ha mások is láthatják, és esetleg vágják)
Szóval akkor olyan idegbeteg , hogy egészen bagatell dolgokon bekattan, szinte dühöng, velem is ordibál olyanokért ami röhej (Pl: légyszi add oda a távirányítót, válasz: egy sor anyuzás hogy a fa...rt nem tudok felállni hagyjam őt a pi...ba)
És látszik rajta hogy a józan ész, ami egyébként jellemző rá, mert intelligens pasi, messze jár tőle.
Szóval a mellékhatások egyre feltűnőbbek, és aggódom újra. Szeretem de ez lassan eltörpül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!