Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj-e, hogy a barátom szinte...

Baj-e, hogy a barátom szinte minden nap szív füvet? Részeletek lent.

Figyelt kérdés

Szerintem igen, szerinte nem.

Önmagában semmi gondom azzal, hogy valaki időnként lazulgat. Pl. heti egyszer és lehetőleg társaságban.

Inni is lehet szerintem alkalmanként társaságban. Hébe hóba egyedül egy pohár bor, vagy bármi is ok.

De napi szinten szerintem ez is az is gáz.

De nem nagyon tudom meggyőzni. Nem szívja magát zombira, de én 1 másodperc alatt megállapítom, hogy szívott. És tök ideges leszek ettől.

Valakinek valami hasonló tapasztalata van?

5 éve vagyunk együtt egyébként.

Köszi

2012. júl. 4. 13:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Akkor mit keresel még mellette? Nem gondolod, hogy csak időpazarlás? Amúgy a legtöbb férfi tartós kapcsolatra vágyik, neki van és ezt csinálja, más a fél karját adná. Így is lehet gondolni.;)

(előző voltam)

2012. júl. 7. 15:01
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Haver, miért kérdezel ilyeneket itt? Vagy úgy általában a neten.. Te is biztos tisztába vagy vele, hogy az emberek 99%-a, ha meghallja a fű/marihuana stb.. szót, akkor elvből elutasítja és valamiféle hihetetlen rossz és gonosz dolognak tartja, amit ki kéne irtani a föld felszínéről az összes "füvessel" együtt. Ez látszik is az itteni hsz-ásokból, meg a legtöbb fűvel kapcsolatos kérdésnél. Az már más téma, hogy ezek az emberek sosem próbálták és lövésük sincs a dologról vagy a káros hatásokról. Így már elég egyértelmű, hogy milyen válaszokat fogsz kapni, még a kérdés feltevése előtt.

Én azt mondom, hogy ha rendesen dolgozik, normális élete van és nincs problémája ebből, akkor miért ne csinálhatná? Az meg egy dolog, hogy idegesít, de biztos neked is vannak idegesítő dolgaid, ami meg őt zavarja, de még is elfogadja. Mindenkinek van ilyen... Meg tudom érteni azt is, hogy ha téged ennyire zavar, akkor illene abbahagynia. Meg ennek az ellenkezőjét is a barátod szemszögéből, hogy "senki se akarjon beleszólni abba, hogy mit csinálok, főleg ha ezzel nem ártok senkinek" vagy, hogy "minek kell állandóan ezzel jönni és basztatni vele". Lehet ha nem csinálnál ekkora ügyet belőle, akkor nem is lenne az!

Az meg, hogy társaságban vagy egyedül csinálja inkább, tök mind1. Egyedül is jó és egész más tud lenne mint haverokkal. Nem jobb vagy rosszabb csak más. Kinek mihez van kedve.

Lényeg, hogy ne hallgass senkire sem (igen rám se :)), de legfőképp olyanokra, akik azt mondák "igen baj, szakíts vele" meg, hogy "nem lesz hosszú életű így a kapcsolatotok". Még is hogy gondolják, hogy neked ilyeneket tanácsolnak, amikor sem téged, sem a barátodat nem ismerik az egész kapcsolatotokról meg nem is beszélve. 5 éve vagytok együtt, te vagy ott mellette, te ismered az egész szitut úgy, hogy csak te tudod megmondani, hogy ez baj-e és hogy mekkora vagy tenni kéne e valamit ellene stb... Szerintem...

2012. júl. 13. 19:11
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
Tudod vannak emberek, akiknek van tiszta jövőképük és motivációjuk egy szebb élet kialakítására. Aki tartósan füves, vagy piás annak nincs, és csak lehúzza a környezetét. Nem a seggemből húzom ki ezeket a szavakat elhiheted "haver".
2012. júl. 14. 16:21
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, de ha ez számodra nem derült ki a válaszomból, akkor neked komoly problémáid lesznek azzal a bizonyos "szebb életkép kialakításával". :D

Mellesleg tényleg max a seggedből húzod elő a hülyeségeidet, mert hiszed vagy sem, azok közül akik viszonylak rendszeresen szívnak, nem mindnek lesz gondjuk emiatt a jövőjükkel és nem "húzzák le" a környezetüket sem. Ez csak a szokásos sztereotípia.

Na mind1 a szinted már lejött az előző hsz-ásodból, látszik hogy csak belém akarsz kötni, mikor nem is neked írtam. Az meg pláne téged minősít, hogy ez fel sem tűnt :)

2012. júl. 14. 17:09
 15/26 anonim ***** válasza:

Szapulj és ítélkezz nyugodtan, nem ismersz.:)

Ha hiszed ha nem, én is rákaptam annó, és a körülöttem lévők is. Mi lett ma? Én sikeresebb vagyok az élet területein, ők meg lopnak, és egymást cséplik a zöldért.;)

Ha alkalmanként tolja az ember az nem gond, de a legtöbben a társadalmi, és gazdasági helyzet miatt rákapnak, mert nem látnak más kiutat. Írhatsz akármit nekem mindegy, a kérdező azt tesz az életével amit akar, és te is.

2012. júl. 14. 17:31
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Hát persze... társadalmi, és gazdasági helyzet miatt rákapnak, mert nem látnak más kiutat és melletted minden "füves" egy semmirekellő lecsúszott alak stb... te aztán tisztába vagy mindennel látom, hogy itt ilyen "tényeket" állítasz. Képzeld én meg ismerek olyanokat, akik gyakran tolják, még is teljesen korrekt életük van és nem illik egyáltalán rájuk amiket itt írogatsz. És miért? Mert elsősorban az embertől függ és nem attól, hogy mit szed. Na mind1 nem vitatkozom, mert nincs értelme és kedvem sincs hozzá. Te meg folytasd tovább azt az egoista életedet, abban a hitben, hogy valami antidrogos szuperhős vagy, aki e téren ért mindenhez és mindig neki van igaza. Na pá!
2012. júl. 15. 00:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Király vagy! De lehet másra is szórni a pénzt, mint a fű, alkohol, és egyéb haszontalan dolgok.:)
2012. júl. 15. 14:51
 18/26 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk! de azért néha belefér ez-az. Már ha épp van "felesleges" pénze az embernek.
2012. júl. 15. 23:34
 19/26 anonim válasza:

Annyit tennék hozzá, hogy rengeteg sikeres és boldog ember szív napi szinten. Sokkal többen, mint gondolnád. Filmrendezők, professzorok, ügyvédek, orvosok, boldog családapák. A filmrendezőt leszámítva mindegyikre van ismerősöm. :)

Egészen addig nem baj, amíg nem lustul el, nem változik meg a személyisége és elvégzi a napi teendőit. Sokan ezt a határt nem tudják betartani, akár alkohol, akár marihuána.

2012. júl. 20. 00:41
 20/26 default. válasza:

"amíg nem változik meg a személyisége"

kérlek, kolléga, ha minden nap szívsz, attól igenis változik a személyiséged.

akkor is, ha havi egyszer, csak akkor nem veszed észre.

2012. júl. 26. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!