Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj-e, hogy a barátom szinte...

Baj-e, hogy a barátom szinte minden nap szív füvet? Részeletek lent.

Figyelt kérdés

Szerintem igen, szerinte nem.

Önmagában semmi gondom azzal, hogy valaki időnként lazulgat. Pl. heti egyszer és lehetőleg társaságban.

Inni is lehet szerintem alkalmanként társaságban. Hébe hóba egyedül egy pohár bor, vagy bármi is ok.

De napi szinten szerintem ez is az is gáz.

De nem nagyon tudom meggyőzni. Nem szívja magát zombira, de én 1 másodperc alatt megállapítom, hogy szívott. És tök ideges leszek ettől.

Valakinek valami hasonló tapasztalata van?

5 éve vagyunk együtt egyébként.

Köszi

2012. júl. 4. 13:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
persze hogy baj. én is szívok sok éve, és az én barátnőmnek is baj.
2012. júl. 4. 13:42
 2/26 A kérdező kommentje:

És miért szívsz?

Vagy miért nem állsz le róla, ha úgy gondolod rosszat teszel vele magadnak?

2012. júl. 4. 13:45
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy esélyes a további együttlétetek...

Hogy lehet valaki ilyen, eh.

2012. júl. 4. 13:45
 4/26 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy nem mondhatom hogy "már bekrepált a hosszú/rövid távú memóriája", mert nem.

Dolgozik stb., csinálja amit kell.

Egyszerűen csak idegesít.

Hogy pl ez egy eszköz neki a megnyugodásra. Ha ideges szív. Pedig szerintem nem történnek rossz dolgok vele.

Az ismeretségi körömben lazaság a szívás, sokan szívnak.

Viszont én azt vettem észre, hogy egy részük társasában szív...jó móka kedvéért, meg itt van jamaika és lazák vagyunk stb feeling.

És vannak páran, akik napi szinten szívnak...és én őket nem látom éppen követni való modellnek.

Én is kipróbáltam már életembem...nekem nem jön be.

Semmi káros szenvedélyem nincs.

2012. júl. 4. 13:57
 5/26 anonim ***** válasza:
20%
persze hogy baj. függö. mint tudjuk ugyanugy szenvedélybetegség mint bármelyik más. Ezért fogja az idegességre miközben nem is ideges. Elvonási tünetei vannak ennyi. Én nem tudnék iylen emberrel lenni, nem hinném hogy leszokik miattad szoval vagy megszoksz vagy megszöksz.
2012. júl. 4. 14:20
 6/26 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz
2012. júl. 4. 14:26
 7/26 A kérdező kommentje:

Szerintem azért gáz, mert:

- nyugtató eszköznek használja, ha kicsit felidegesíti magát, már pedig annyi para nincs az életében

---> felbas.za az agyát valamin, hazamegy, lazul

---> mit fog csinálni, ha lesz para az életében, pl megbetegszenek a szülei, vagy meghalnak...tudjuk, hogy ez az életben így történik, aki megszületik, az meg is hal, ergo ez nem egy "ha", hanem ez be fog következni

---> ha bármi komolyabb nehézség lesz az életében mit fog csinálni? Egész nap pöfékel majd? Ha nulla problémáknál IS szív, akkor mit tesz, ha tényleg nagyon probléma adódik?

Az nem gondolom, hogy szellemileg leépül, nem hiszem.

Csak egyszerűen abból, amiket mond tudom, hogy szívott. mert ilyenkor "hihetetlen nagy tervei" vannak, amiket sosem valósít meg.

Meg, ha pl elutaznu külföldre, oda nyilván nem visz füvet.

Aztán úgy a második/harmadik éjszaka már nem tud aludni.

Azért is szív, hogy tudjon aludni.

Pl ez is gáz.

2012. júl. 4. 14:48
 8/26 A kérdező kommentje:

# 6,

szerinted miért nem gáz?

Vagy miért jó?

2012. júl. 4. 14:49
 9/26 anonim ***** válasza:
57%
Hagyd ott, amint tudod. Miért? Azért szív, mert boldogtalan, valami hiányzik. Ha TE sem tudod boldoggá tenni csak az a szar, akkor hagyd ott. Nem is beszélve arról, hogy magával vihet a lejtőn. Megérné?
2012. júl. 6. 16:27
 10/26 A kérdező kommentje:

Hát van benne igazság.

Engem nem hiszem, hogy le tudna vinni a lejtőn...sosem kezdenék el szívni vagy ehhez hasonlók.

Engem az zavar a leginkább, hogy úgy van gondja, hogy igazából nincs is neki, ha érted mire gondolok.

Előttem is szívott...de igaz amit mondasz, hogy úgy tűnik nem teszem boldoggá.

2012. júl. 6. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!