Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hát szóval az a baj hogy egy...

Hát szóval az a baj hogy egy ideje (kb 1-2 hete) nehezen beszélek . Ez alatt azt értem hogy mondok pár szót és amikor mondom a többit azok úgy eldzsadzsálodnak vagy nem is tudom mi erre a legmegfelelőbb szó? És akkor mindig újra kell kezdenem .

Figyelt kérdés

és eldöntöttem hogy lassabban beszélek de még valahogy nem nagyon javult ... nehezebben írok már ...lenne valami megoldás erre ??(orvoshoz nem akarok menni) !? lehet hogy már nem tudok rendesen beszélni ??megoldás ?

13/L

2012. júl. 4. 00:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt írtad orvoshoz nem akarsz menni. Pedig ez az egyetlen megoldás, mert lehet valami idegrendszeri betegség és azon csak orvos tud segíteni!!!
2012. júl. 4. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem mész minél előbb neurológushoz, akkor lehet, hogy teljesen elveszted a beszéded és az íróképességedet is!
2012. júl. 4. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!