Mi lehet a bajom? (elég komoly)
Figyelt kérdés
Pár napja eléggé kemény volt a székletem, és leülni is alig tudtam vele, azt hittem hogy aranyerem van, de tévedtem, mivel másnap is kimentem wc re,de utána már nem fájt. Viszont valamit éreztem a , nem tudom mi az, de mikor ugye kitöröltem észrevettem, hogy valami nincs rendben, ugyanis a nyílásomON van egy elég nagy bőrdarab, mintha egy szemölcs lenne vagy nem is tudom mi az. Nem fáj csak ha elkezdem nyomkodni meg hasonlókat csinálni vele, meg kellemetlen mikor kitörlöm. És tegnap este volt egy olyan panaszom, hogy ismét kemény széklet jött ki belőlem, és az már eléggé fájt, sőt vérzett is :S még utána is fájt, ez nagyon komoly arany ér lehet, vagy csak túl sokat eszem olyat amitől kemény lesz a székletem? válaszokat akarok :D2012. júl. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!