Tegnap elestem biciklivel, beütöttem a hasam, most véreset vizelek, lehet valami komoly?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 13:43
2/22 anonim válasza:
egy jó kis belső vérzés?
azonnal orvos, leginkább mentővel, hogy ne kelljen a rendelőben órákig várnod, simán elvérezhetsz belülről
3/22 anonim válasza:
ÁÁ, semmi komoly, hogy is jut ilyen eszedbe, nem is értem, vér a vizeletben totál mindennapos.
Már lehet rég a műtőben kéne lenned, te meg inkább hülye kérdéseket írogatsz.
4/22 anonim válasza:
Menj orvoshoz minél előbb, ne halogasd!
6/22 A kérdező kommentje:
Megijesztettetek, jó elmegyek délután a balesetire, csak ma délelőt vettem észre, amúgy más bajom meg nincs.
2012. jún. 19. 13:56
7/22 anonim válasza:
Azonnal orvoshoz, lehetőleg mentővel.Belső sérülésre gyanakszom.Nekem is volt egyszer belső sérülésem, nem okozott túl nagy fájdalmat, de véres vizelet nálam is jelentkezett, végül műtét lett a vége de legalább túléltem.
Orvos nélkül nagy baj lehet!Nem fog magától elmúlni.
8/22 anonim válasza:
Délután elmész??Most menj szerintem azonnal, lehetőleg mentővel vagy max. taxival, ne erőltesd magad, hogy érsz oda belső sérüléssel ilyen melegben?
9/22 A kérdező kommentje:
nem hiszem h olyan vészes, de tényleg elmegyek, mert alaposan rámijesztetettek.
majd megírom mi lett
2012. jún. 19. 14:00
10/22 anonim válasza:
A belső sérülés amúgy sokszor nagyon alattomos!Azt hinné az ember nincs baja, aztán egyszer csak hirtelen feldobja a pacskert mert észrevétlenül elvérzik.Hívj mentőt,MOST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!