Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap elestem biciklivel,...

Tegnap elestem biciklivel, beütöttem a hasam, most véreset vizelek, lehet valami komoly?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 13:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nyilván nem írtuk le elég érthetően (vagy az agyadban is van vérzés és nem érted), hogy nem délután kell menni, hanem most, ráadásul mentővel, hogy hamarabb szakszerű ellátásban részesülj. A belső vérzés simán lehet olyan, hogy az egyik pillanatban még semmi bajod, aztán összeesel és már nem tudnak megmenteni. Most emeld fel azt a rohadt telefont és most hívj mentőt, ne délután menj megmutatni, mert lehet, hogy már késő lenne.
2012. jún. 19. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Mindenképp írd meg mi volt. De remélem te ezt már nem olvasod most, és az orvosnál vagy.
2012. jún. 19. 15:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Amúgy azért is kell bármilyen szokatlan panasznál azonnal orvoshoz fordulni, mert sokszor a probléma felderítése is órákat vehet akár igénybe pedig ha nagy a baj, akkor minden perc számít.

Belső vérzésnél is, mire még megállapítják, honnan ered a baj,röntgenezik, vagy nem tudom, manapság hogyan csinálják,de nekem anno mikor a belső vérzéses balesetem volt, a kórházba kerüléstől számítva kb 3 óra volt, mire a műtőbe kerültem...

2012. jún. 19. 15:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Hugyhólyagom repedt el :(

Másst nem talalt a CT sem szerencsére.

Ezt nem műtik, hasamba kaptam egy csövet, amin a vizeletem ürül. Nem tudom meddig lesz bemt és mikor engednek majd ki a kórházból.

Köszönöm az aggódást, mindenkinek megnt a zöld kéz :)

2012. jún. 20. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy hallgattál ránk és dokihoz mentél. Nagyon okos döntés volt! Mielőbbi felépülést kívánok!
2012. jún. 20. 13:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Mielőbbi gyógyulást!
2012. jún. 20. 15:11
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

tényleg jó, hogy nem vartam tovább, maradandó bajom is lehetett volna.

Csakmár felkelni engednének legalább az ágyból :(

2012. jún. 22. 09:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Jövő héten kiveszik a katétert! :DDD
2012. júl. 10. 10:12
 19/22 anonim ***** válasza:
még mindig a kórházban vagy? Vagy ez már járóbeteg ellátás? Tényleg jó, hogy bementél és nem vártál tovább.
2012. júl. 10. 10:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem, már rég itthon vagyok, egy hétig tartottak bent csak.
2012. júl. 10. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!