Kézremegés baleset után?
Figyelt kérdés
Pár hónapja volt egy autóbalesetem és elég csúnyán sérült a kezem (mély seb, három helyen eltört). Az orvos szerint nem kéne semmi bajomnak lennie, de rengetegszer remeg a kezem. (Pl. sokat rajzolok, de mostanában fél óra után már abba kell hagynom, annyira reszket a kezem.) Ez el fog múlni idővel? Az orvos nem mond semmit, csak azt, hogy a trauma okozza. De rajzolás közben teljesen nyugodt vagyok. :(2012. júl. 3. 19:01
1/2 anonim válasza:
Ez elő fordulhat. Tudnod kell, hogy a sejtek is bírnak memorifa felvétellel, ez a trauma a kezedben lévő DNS, RNS adattárolókban még mindig ott lehet mint életfunkciós eszköz... ez idővel elmúlhat, pihentest sokat a kezed, koncentrálj jobban.. Ha nem múlna el 1-2 hónapon belül, kérj beutalot a reumatológiára ott majd segítenek ingyen és bérmentve!!!
2/2 anonim válasza:
Szerintem pedig pont azért jön ki olyankor, amikor nem kontrollálod az izmaidat = elernyedt állapotban van.
Pszichikai, idegrendszeri trauma után ezt egy ideig én is normálisnak tartom, de inkább lelki, idegi oldalról próbálnám meg az események feldolgozását elősegíteni, és az majd kihatással lesz a szervezet többi részére is.
Laikus vagyok, nem orvos! Lehet, hogy célszerű lenne legalább útmutatást kérni valami szakembertől erre vonatkozóan, még mielőtt a jelenség "állandósulna".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!