Mik lehetnek azok a kiütések, mikorra múlhat el és valami gyógymód létezik rá? (lent)
Figyelt kérdés
Csak a tenyeremen és a talpamon láttam, rohadtul viszket és piros.Tegnapelőtt délelőtt lázas voltam (39°C).Tegnap meg elkezdtem ezt, egy délelőtt jött az egész olyan bolhacsípés szerű kisebb-nagyobb.2012. júl. 3. 05:06
1/3 anonim válasza:
pontosan ugyanez a problémám nekem is:D...milyen gyógyszert vettél be rá? én aspirint és rubophent szedtem két napig,ha te is akkor valószínűleg attól van...calcium pezsgőtablettát igyál étkezések után,az enyhíti.pár nap múlva valószínű hogy elmúlnak
2/3 A kérdező kommentje:
Nem,nem ettem semmit csak vitamint a lázra. A kiütésre meg calcimuskot ittam egy olyan üveggel.
Testvéremnek is ez volt a baja, volt orvosnál azt monda, hogy majd elmúlik mehet oviba mert nem fertőz... aha
2012. júl. 3. 11:13
3/3 A kérdező kommentje:
ja meg egy kis ecetes vattával átkentem nem sokat használt.
2012. júl. 3. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!