Mik ezek a börömőn?
Figyelt kérdés
Ilyen csíkok piros színű csíkok jelentek meg a karomon, a hasamon és a lábamon. Én észre se vettem eddig, csak amikor már megjelenetek. 2 évig nem sportoltam semmit elhíztam, 13 éves korom óta gyúrok, azt is hirtelen abba hagytam. Lehet hogy ezektől vannak? Remélem azért nem "striás" a börőm, mert az általában a nőkön szokott előfordulni, én pedig nem vagyok az:D:D 19 éves fiú vagyok..2012. júl. 2. 19:12
1/3 anonim válasza:
Jól tudod, hogy miért alakultak ki rajtad a striák, és igen, férfiakon is kijön, ha megnyúlik a bőr.
2/3 anonim válasza:
elkezdtél átváltozni reptoiddá. újabb fiatalt haraptak meg...
nem barátkoztál mostanában kicsit zöldebb emberkékkel?
3/3 A kérdező kommentje:
Én senkivel se barátokozok kedves előző.:D:D
De te biztos igen, ha szeretsz ilyenekről dumálni.:D:D
2012. júl. 2. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!