Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a bőrömön/ben?

Mi lehet ez a bőrömön/ben?

Figyelt kérdés
Valami van a bőrömben a bal lábamon. Maximum 1-2 milliméter között lehet. Kívülről zöldes színűnek tűnik. Egyszer már kiszedtem egyet. Fekete(legalábbis elég sötét) kemény , gömbre hasonlító valami volt.
2012. jún. 7. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
kullancs?
2012. jún. 7. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lóg ki a bőrömből. És az előző úgy 2 évig ott volt, míg meg nem untam, és rá nem vettem magam hogy kiszedjem. De az egy kicsit ennél jobban kilógott. De köszönöm a választ
2012. jún. 7. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
jujj nem hangzik jól. fotózd le és írj webbeteg.hu-n egy orvosnak vagy menj el vele orvoshoz, akár házihoz. ha tényleg kullancs esetleg az nem játék.
2012. jún. 7. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Betokosodott kis zsírmirigy lehet. Ha nincs begyulladva, ártalmatlan. Kullancs eddig nem marad látható helyen a testben. Ha befúrja magát /én egyszer jártam így: mielőtt elkaptam volna, belefúrta magát a mellembe legnagyobb rémületemre/, két-három hét alatt teljesen felszívódik, de közben sokat viszket.
2012. jún. 7. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Utánanézek a zsírmirigynek, köszönöm a válaszodat. feltettem webbetegre is , ahogy már írta egy hozzászóló.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. jún. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!