Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdekes téma! Vajon létezik e...

Érdekes téma! Vajon létezik e ilyen?

Figyelt kérdés

Magatokból is kiindúlhattok.Létezik e olyan ember aki tökéletes anatómiailag minden külső testrésze tökéletes arányban van egyik szervével sem volt sohase probléma Pl.nem szívbeteg nem rövidlátó orvosi beavatkozást nem igényelt sose leszámitva a szülést meg a császármetcést is mert ott végül is az anyatestnél avatkoztak be jó nem vesszük figyelembe a hülést amiből simán kigyógyulunk persze hibának számit a gzenge imunnrendszer a gyenge tüdő

sziv és agykapacitás is magas IQ-val rendelkezzen SOK oldalú legyen és egész jó belső tulajdonságai legyen ,férfi legyen normális magassággal jó családi hátterekkel vagzis jó gyermekkora volt és jó szülei is egyszóval ki lehet ennyire szerencsés és ennyire jó adottságú hány százaléka a földnek?És ti ilyennek érezitek magatokat?

Mert én igen

2012. jún. 27. 10:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amúgy csak az a baj hogy nem tok gépen jól irni de ez könnyen javitható de a te bunkóságod már nagyon nehezen.

Am.normálisabb válaszokra számitottam de ugy látszik csalódtam

2012. jún. 27. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy bunkó lettem volna, a te kérdésed volt kissé arrogáns és én ehhez mérten írtam meg a válaszomat. A negatív kritika és a bunkóság között nagyon nagy különbség van, de ezt majd az életed során meg fogod tanulni!

És még mindig tartom magam a véleményemhez, ha az agyi kapacitásodat és a magas IQ szintedet dicséred, akkor a minimum az legyen, hogy jól fogalmazol és helyesen írsz. A hibáid nem a gépelési elírásokból adódnak, hanem a tudás hiányából.

2012. jún. 27. 11:51
 13/14 A kérdező kommentje:
jó legyen a tied az igaz
2012. jún. 27. 12:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Van sok ember, aki nem volt soha műtve, soha nem volt beteg, normálisan néz ki, semmi testi problémája nincs, és ők is nagyon örülnek ennek. Ezzel csak az a baj, hogy ők ezt nem hangoztatják, és ebben különböznek tőled. Te úgy írod ezt le, mintha kiváltságos lenne, ebből pedig az jön le, hogy akkora arcod van, hogy látszik az űrből. Lehet, hogy nem így van, de ahogy kiírtad a kérdést, és ahogy magadról nyilatkozol, ezt sugallod, ezért nem értem, milyen válaszokra számítottál, körberajonganak majd az emberek?
2012. jún. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!