Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdekes téma! Vajon létezik e...

Érdekes téma! Vajon létezik e ilyen?

Figyelt kérdés

Magatokból is kiindúlhattok.Létezik e olyan ember aki tökéletes anatómiailag minden külső testrésze tökéletes arányban van egyik szervével sem volt sohase probléma Pl.nem szívbeteg nem rövidlátó orvosi beavatkozást nem igényelt sose leszámitva a szülést meg a császármetcést is mert ott végül is az anyatestnél avatkoztak be jó nem vesszük figyelembe a hülést amiből simán kigyógyulunk persze hibának számit a gzenge imunnrendszer a gyenge tüdő

sziv és agykapacitás is magas IQ-val rendelkezzen SOK oldalú legyen és egész jó belső tulajdonságai legyen ,férfi legyen normális magassággal jó családi hátterekkel vagzis jó gyermekkora volt és jó szülei is egyszóval ki lehet ennyire szerencsés és ennyire jó adottságú hány százaléka a földnek?És ti ilyennek érezitek magatokat?

Mert én igen

2012. jún. 27. 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba.

Az egoddal sincs baj.

2012. jún. 27. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
amikor a betegségeknél tartottunk úgy éreztem,hogy létezik (itt a faluba több fitt 90 éves nagyi is van) de maikor azt írtad férfi legyen.....xD elvesztettem, és biztos,hogy nincs ilyen férfi
2012. jún. 27. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Relatív. Az ember felnőtt koráig fejlődik, tehát nem mondható töklétesnek, mert még nem "kész".

Utána meg öregszik, és lassulnak, "romlanak" a sejtek.

De ha te mégis ilyen tökéletesnek tartod magad, akkor hoppi máris itt egy hibád: öntelt vagy.

2012. jún. 27. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy tökéletes, 100%, hogy nem vagy teljesen szimmetrikus, csak éppen nem látod.A

Különben is, ha mégis 100%-os lennél, akkor is csak akkor mondhtnád magadra, hogy tökéletes vagy, ha sikerül megnyalnod a könyöködet!!

Amíg ez nem megy, addig ne beszélj nekünk tökéletességről!

2012. jún. 27. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
1 millióba fogadnék,hogy most megpróbálja a könyökét megnyalni...D
2012. jún. 27. 10:53
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

Igen XDD

Meg fal mellett megérinteni a bokáját úgy, hogy nem esik hasra XD

2012. jún. 27. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
sebaj, legalább letörik kicsit az egója.. Nem fog neki sikerülni :DDD
2012. jún. 27. 10:57
 8/14 anonim ***** válasza:
42%

"1 millióba fogadnék,hogy most megpróbálja a könyökét megnyalni...D"

Hahahahaha

2012. jún. 27. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudhatod, hogy mennyire vagy tökéletes, ezt csak egy átfogó és minden részletre kiterjedő genetikai vizsgálat tudná bizonyítani.

Lehet, hogy 1-2 év múlva a (rejtett)genetikai hibáid miatt kialakul nálad a rák, cukorbetegség, szívbetegség. Ezt nem tudhatod. Az, hogy pillanatnyilag egészséges vagy (legalábbis annak tűnsz) még semmit nem jelent.

A magas IQ szinteddel kapcsolatban, pedig erős kétségeim vannak, hiszen rosszul fogalmazol és a helyesírásod is botrányos. Ezért kérlek a tökéletességeddel kapcsolatban kissé gondold át a dolgokat!

2012. jún. 27. 11:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magamat tökéletesnek csak szerencsésnek mert hány meg hány ember szenved betegségekben amit nem lehet gyógyitani hány meg hány tulsulyos ember van a tökéletest nem kell szó szerint érteni mert az ürhajósok csak tökéletes embert vesznek fel még csak rövidlátó sem lehet azonban nem mondtam hogy tökéletes vagyok hanem csak annak érzem magam de nem úgy hogy teljesen mert én is ember vagyok követek el hibát de nincs olyan hibám amit nem lehet javitani sőt nem is voltam sose operálva nem vagyok szószerint tökéletes és mert ilyen szerencsés vagyok hálát adok az Úrnak.
2012. jún. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!