Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mitől van hogy nem tudok...

Az mitől van hogy nem tudok aludni? Lent bővebben

Figyelt kérdés

mivel nem találtam másshol ilyen kérdést azért ide írom...

Na akkor az van hogy már lassan egy hónapja nagyon nehezen tudok elaludni ha sikerül is akkor nyugtalanul alszok össze vissza forgolódok meg nagyon korán kelek fel most is hajnali 2őkor sikerült elaludnom de már reggel 6kor ébren voltam.Mitől van ez?? Azt még megjegyzem hogy semmi ilyen problémám nem volt idáig mert bár hol bár mikor eltudtam aludni olyan mélyen hogy alig tudtak felkelteni. 18/F

2009. júl. 7. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
mert ba**ol valamit is csinálni naphosszat, ne csodálkozz ha nem fárad el a szervezet és nem tudsz aludni.
2009. júl. 7. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Este-éjszaka meleg van, reggel meg korán világos. Csinálj este kereszthuzatot, aludj pucéron csak egy üres huzattal takarózva, este hűvös zuhannyal hűtsd le magad, igyekezz redőnnyel, sötétítőfüggönnyel jól besötétíteni. Este tejecske, a calciumnak altató hatása van. Ha nem tudsz aludni, olvass, amíg jobban el nem álmosodsz.
2009. júl. 7. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:

talán a melegtől? sokan szenvednek most alvásproblémáktól, mert nagyon meleg van.

én bírom a meleget, velem akkorvanez h nemtudok elaludni, és reggel korán kelek, mikor egy betegség készülődik nálam. 1-2 héten belül azután beteg leszek.

2009. júl. 7. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat hasznosak voltak kipróbálom őket..

Az első válaszolónak meg: ez nem igaz mert minden nap megyek bicózni addig még bírom aztán minden este 30 percet súlyzózok ezek után mindig fáradt vagyok csak aludni nem tudok rendesen....

2009. júl. 7. 20:37
 5/10 A kérdező kommentje:
a legelső válaszoló nak a válasza miért tünt el?? mert a 19:13 az a második válaszoló volt mielött kiírtam a kommentet....
2009. júl. 7. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: amit írtál az baromság.

Az alvást, a fáradtságot sokminden befolyásolja, a szervezeted által termelt hormonok nagy szerepet játszanak abban, hogy milyen könnyen tudsz elaludni és hogyan alszol. Valakinek ezek a rendszerek nem működnek normálisan a testében és súlyos gondjaik vannak az alvással.

Nade, az OP esetében nem hinném, hogy ez lenne az ok. Valószínűleg a melegtől van, illetve a sok vízfogyasztástól, ami nyáron jellemző az emberekre a meleg miatt. A dagadó húgyhólyagtól fölkelsz, de ha nem iszol, akkor meg a szomjúság miatt kelsz föl, hiszen a nagy melegben sokat izzadsz.

Mindenképp próbáld a meleget csökkenteni a házban éjszakára.

2009. júl. 7. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
A nem hasznos válaszok (50 alatt) ezen az oldalon eltűnnek. Hogy megjelenítsd be kell pipálnod a "szereném látni a nem hasznos válaszokat is" checkboxot.
2009. júl. 7. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
"checkbox"? Magyar ember vagy, használd már a magyar megfelelőjét vagy mondd azt hogy azt a négyzetet. Ez sokkal egyszerűbb és használod az anyanyelved. Szerintem is a melegtől van.
2009. júl. 7. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
nemá, hagyjuk már ezt a magyar vagy, használj magyar szavakat. ígyis meglehet érteni h mit akar mondani, és vannak olyan szavak amik inkább angolul terjedtek el, és így ismerik többen.
2009. júl. 7. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha már így elkanyarodtunk a témától, akkor azért elmondom.

A checkbox annak a kis doboznak a weblapszerkesztésben / programozásban használt neve, tehát nem mondanám, hogy annyira nagy sznobizmussal éltem volna, amikor így hívtam, hiszen szaknyelven magyarul is így hívják.

2009. júl. 8. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!