Az mitől van hogy nem tudok aludni? Lent bővebben
mivel nem találtam másshol ilyen kérdést azért ide írom...
Na akkor az van hogy már lassan egy hónapja nagyon nehezen tudok elaludni ha sikerül is akkor nyugtalanul alszok össze vissza forgolódok meg nagyon korán kelek fel most is hajnali 2őkor sikerült elaludnom de már reggel 6kor ébren voltam.Mitől van ez?? Azt még megjegyzem hogy semmi ilyen problémám nem volt idáig mert bár hol bár mikor eltudtam aludni olyan mélyen hogy alig tudtak felkelteni. 18/F
talán a melegtől? sokan szenvednek most alvásproblémáktól, mert nagyon meleg van.
én bírom a meleget, velem akkorvanez h nemtudok elaludni, és reggel korán kelek, mikor egy betegség készülődik nálam. 1-2 héten belül azután beteg leszek.
köszönöm a válaszokat hasznosak voltak kipróbálom őket..
Az első válaszolónak meg: ez nem igaz mert minden nap megyek bicózni addig még bírom aztán minden este 30 percet súlyzózok ezek után mindig fáradt vagyok csak aludni nem tudok rendesen....
Első válaszoló: amit írtál az baromság.
Az alvást, a fáradtságot sokminden befolyásolja, a szervezeted által termelt hormonok nagy szerepet játszanak abban, hogy milyen könnyen tudsz elaludni és hogyan alszol. Valakinek ezek a rendszerek nem működnek normálisan a testében és súlyos gondjaik vannak az alvással.
Nade, az OP esetében nem hinném, hogy ez lenne az ok. Valószínűleg a melegtől van, illetve a sok vízfogyasztástól, ami nyáron jellemző az emberekre a meleg miatt. A dagadó húgyhólyagtól fölkelsz, de ha nem iszol, akkor meg a szomjúság miatt kelsz föl, hiszen a nagy melegben sokat izzadsz.
Mindenképp próbáld a meleget csökkenteni a házban éjszakára.
Hát, ha már így elkanyarodtunk a témától, akkor azért elmondom.
A checkbox annak a kis doboznak a weblapszerkesztésben / programozásban használt neve, tehát nem mondanám, hogy annyira nagy sznobizmussal éltem volna, amikor így hívtam, hiszen szaknyelven magyarul is így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!