Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy érzitek magatokat ebben...

Hogy érzitek magatokat ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Nekem már most fáj a fejem és kezdek szédülni...Már azt sem tudom,hogy hűtsem magam,és a lakást...
2012. jún. 21. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon ki vagyok bukva tőle. Cukros vagyok, kb. minden nap szédülök, el akarok ájulni. Kocsiban végképp, nem is merek nyáron vezetni, mert folyamatosan kerülget az ájulás. (nincs benne klíma) Alig bírok enni, kb. ha 500 kcal belém megy jobb esetben, de még annyi se. Ha erőltetem, akkor meg kihányom, szintén a melegtől. :S Én rettentően sz*rul viselem a nyarat, de mindig is rühelltem. Nem értem miért jó másoknak a 40-50 fok. Csak izzadnak és büdösek. :S
2012. jún. 21. 09:20
 2/3 Julie S ***** válasza:
Nekem nincs bajom a meleggel. Jobban izzadok, fel kell fognom a hajam és egy kicsit több vizet iszom, illetve napközben kevésbé vagyok éhes. Ezen kívül minden megy a megszokott kerékvágásban.
2012. jún. 21. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:nagyon sajnállak!

Egésznap szédülök és szétmegy a fejem...Nagyon gyengének érzem magam és nincs semmihez erőm.Alig várom,hogy négy óra legyen,hazaérjek és elnyúljak az ágyon.

Második válaszoló,téged irigyellek.:)

2012. jún. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!