Nektek a tragus piercing mennyi idő alatt gyógyult be? Mit kenjek még rá?
Figyelt kérdés
Februárba csináltattam, nem volt vele semmi baj, egészen májusig, amikor elmentünk élményfürdőbe. Azt hittem addigra begyógyul hiszen nekem 1,5 hónapot mondtak. Azóta nem durva, de egy kicsit be van gyulladva ( májusba a 3-4x volt )
Az ékszert még a srác se tudta kivenni aki csinálta nekem. :| Alkohollal illetve neugraormonnal kentem naponta 2-3x.
2012. jún. 16. 17:34
2/4 anonim válasza:
Nekem még nem volt begyulladva (két és fél hónapos), de barátnőmnek igen. Neki a szalonban tisztították ki rendesen. Fertőtlenítővel átmosták a sebet az ékszer szára mellett. Egy fecskendővel juttatták be oda a fertőtlenítőt. Ezt naponta megcsinálták neki és egy hét alatt helyrejött.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. jún. 19. 10:15
4/4 lOlEE válasza:
nekem azt mondták, hogy semmi alkoholosat ne. a betadine krém nagyon jó rá, és egész nap rajta lehet, mert nem is látszik, ha fülpiszkálóval rendesen körbetörölgeted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!